My Baby Dolls

Vecka 23 + 0

Välkommen vecka 23 + 0 !
Det här med hur man räknar veckorna gör mig och och omgivningen förvirrad, så därför väljer jag alltid att säga vecka + dag.
Vissa räknar med att jag är i 24:e veckan, medans läkartermen räknar att jag är i 23:e veckan. (dom räknar fullgångna veckor)
Så det är enklast för mig att säga vecka + dag 🙂


Bebis väger över ett halvt kilo nu <3
Jag mår fortfarande bra, lite sammandragningar och lite yrsel. De senaste 3 dagarna har jag haft som mensvärk. Jag antar att bebisen växer till sig mer nu 🙂 Men annars mår jag toppen! Nästan så att jag glömmer att jag är gravid ibland, för det känns fortfarande så himla overkligt 😀

Såhär ser jag och magen ut idag 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Carina

  Nämen! Då är vi beräknade samma dag antar jag! Du med nr 7 och jag med nr 1. Jag har just hittat din blogg via Majbebisar på FB. Kul att läsa! Lycka till. 🙂

 2. Nathalie

  Hej! Tack för en fantastiskt härlig blogg. Tittar in varje kväll för att läsa om familjens vardag och äventyr. Jag har funderat ett tag, och jag skulle faktiskt vilja fråga dig om lite tips/ råd.
  Jag har en son på 11 månader, fick ganska nyligen veta att jag är gravid med barn nr. 2 som är beräknat i början av september.
  Det är fortfarande tidigt i graviditeten men jag märker hur jag redan har en massa frågor och funderingar.
  Det jag oroar mig över är hur jag ska fixa att ta hand om två barn + mig själv och hemmet då min sambo jobbar. Hur får man det att funka med mat och sovtider för de små?
  Syskonvagn kommer vi behöva då vår son bara är 1,5 år när bebis kommer, vilken ska man välja där, tips? Har du fler användbara tips och råd får du hemskt gärna dela med dig!!! Kram Nathalie

  1. Me & My Baby Dolls

   Nathalie- Hej och GRATTIS till barn # 2 🙂
   När bebis väl har kommit så kommer du snabbt komma in i det hela. det bästa tipset jag kan ge när dem är nära åldrarna att synka deras sov och mattider. Vila om du behöver när de små sover.
   Oj, syskonvagn- det är en hel djungel där ute. Med massa olika varianter. vad har du för krav på en syskonvagn?

stats