My Baby Dolls

Kevins nya lära-gå-vagn

Kevin fick ett paket som vi hämtade ut häromdagen.
I den låg en gul lära-gå-vagn som vi genast började sätta upp. Olivia hjälpte till att lasta den med några leksaker och sen var det dags för honom att testa den.
Svårt att säga vad han tyckte om själva idén med den 😀 Han stod där och höll i sig och var mer intresserad av vad syrran lagt i den.
Han stod och samtidigt försökte ta sakerna, så han visste inte riktigt vad han tyckte om det här. Hur ska han få tag på leksakerna som ligger där, hur ska han ta sig ner??
Man kan justera hjulen så att dom inte kan snurra på så fort, och på det viset är det enklare för dem små att ta sig fram, sakta men säkert. Jag rullade fram vagnen lite medans han höll i sig och höll på att skratta på mig för grabben stod nästan horisontellt med benen där han stod och överkroppen hängde med vagnen 😀
Men jag gjorde så några gånger, sakta, så då tog han små steg. Men det var lite läskigt fortfarande och hans fokus låg på Pingu som satt i vagnen.

Det var roligare att själv putta på den, sittande säkert på golvet 😉


Vi har inte haft nån lära-gå-vagn till något av våra barn, förutom Nicole & Vanessa. Ni vet, när man väntar första barnet så vill man köpa allt som man tror att man behöver. Och man tror ju att bebis behöver precis allting!
Resten av syskonen har använt bilar som lära gå stolar, ni vet, typ som Bobby cars fast med ryggstöd. Då har syskonen kört bilarna och den nyfikna småsyskonet håller i sig i ryggstödet och försöker knalla efter 😉

Ni hittar denna gula lära-gå-vagn just nu för halva priset HÄR. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. mamma24sju

    Har haft gåvagn till alla mina. Minns speciellt mina tvillingflickor som brukade skjutsa varandra i den när de var runt året…en satte sig i och en sköt på, sötisarna!

stats