My Baby Dolls

Vad har jag glömt?

Kväll i vårt hus och alla barnen ligger och sover, då passar jag på att ta ett varmt och skönt bad.

Jag har frusit mig blå om läpparna idag, huttrat och bara längtat efter ett bad.

Idag kom våran köpare med sin flyttfirma och fyllde övervåningen, naturligtvis stod dubbeldörren (entren) öppen under de timmarna dom var här och det var inte så värst varmt ute heller om man säger så… ?

Jag har hållt på och packat lite smågrejer här hemma idag. Snart finns det inget kvar att packa. Imorgon börjar vi ta större möbler, som vi använder dagligen- det kommer att kännas.

Matbord + stolar, vardagsrumsbord, resårmadrasserna… och så flyttstädar vi på torsdag och sover våran sista natt här.

Vart vi hamnar sen på fredag när papperna är påskrivna och nycklarna är lämnade har vi inte löst ännu. Vi kollar lite olika alternativ just nu. Men det ordnar sig.

Jag har gjort adressändring och tecknat elavtal till det nya, säger upp våra abbonemang här hemma, såsom TV/bredband, el och vatten- men vad har jag glömt?? Nånting jag ska göra nu direkt till den nya? Står helt still i huvudet just nu.

Han, köparen kom med jättefin present med kort till oss som tack, jag fotar imorgon och visar!

För övrigt så packade jag ner min dator idag, så jag fixar jobb, blogg och annat fix med mobilen tills vi installerat oss i vårt nya hem. (Vi har ingen internet kabel på bottenplan)

Så ser mina dagar ut just nu. Hemma och packar och städar. Sköter hushåll och barn och försöker packa ner vårt hem samtidigt att ha städat och ordning och reda. Idag gick 3 av 5 skolbarn till skolan, två fick stanna hemma en dag till pga. 48 h regeln.

Imorgon ska 4 av 5 gå till skolan, jag behåller Danilo hemma imorgon med för han har varit så hängig och haft ont i huvud och mage idag, dock inga kräkningar. Pheeew! Så skönt att kunna skicka dom till skolan igen, inget illa ment men dom har veekligen klättrat på väggarna här hemma, dom har gått mig och varandra på nerverna eftersom det inte finns så mycket annat att göra då jag packat ner typ allt förutom pysselgrejer ??? (och småsaker till de små)

Andres kämpar på med hundra last till vårt hyrda förråd och tippen vartannat. Bra teamwork ändå! Vi båda är helt slut på kvällarna?

Ojdå, det blev ett rörigt inlägg idag. Passande nog. 🙂

Vi hörs imorgon!

Kram/Satu

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maria

  Tur du är pedant och strukturerad så ni får ordning på allt. En vecka till sen har ni ett hem igen.
  Hemförsäkring, har du ordnat med den?

 2. Elin

  Glöm inte ändra soptömnings avtal OM man måste det. Vi gjorde inte de, det skötte mäklaren. Men när vi flyttat fick vi räkning till de förra ägarna om soptömning i deras sommarstuga.

 3. Sanne

  Hemförsäkring! Superviktigt både för att slippa tråkiga utgifter för nya bostaden men även för hela familjen om olyckan skulle vara framme.

 4. Maria

  Försäkring i det nya huset, du har säkert tänkt på det men tänkte mer på att du inte skrev det där uppe 🙂
  Lycka till med flytt och allt ❤️

 5. Viktoria

  Jösses vad ni kämpar! Hoppas det löser sig med boendet innan ni får tillgång till ert nya hem. Se till att hinna vila när du kan så du inte kör slut på dig.
  Lycka till med flytten!

stats