My Baby Dolls

Som om vi inte hade fullt upp….

Som om vi inte hade fullt upp med att tömma huset så kom visst magsjukan på oväntat besök mitt på natten.

Trodde att det var ett dåligt skämt… 9 dagar efter att 6 av 8 barn och en man just gått igenom magsjukan så började alltså 4 barn kräkas inom loppet av 1-2 timmar! ?

Kan det ha varit någon matförgiftning? Vi alla åt mat från McDonalds kvällen innan, kan det ha varit det? Fast det var fler som beställde samma…? Äsch, ingen aning.

Den här dagen gick åt att ta hand om sjuklingarna, städa och skrubba. Givetvis firade vi Andres med tårta på morgonen och egna gjorda presenter och Isabelle drog igång ”ja må du leva” såklart. ?Present har vi köpt och lämnar i förrådet redan. Han önskade sig nya set med tallrikar, så det köpte vi men onödigt att ta hit och sen flytta dom direkt igen. 🙂

Åkte och handlade en massa städgrejer idag också eftersom vi ska flyttstäda hela övervåningen imorgon då dom ska magasinera sina saker på övervåningen tills inflytt nu på tisdag. Så imorgon ska jag dammsuga, moppa golven, skura toan, tvätta lister och fönster osv på övervåningen.

Barnen ska stanna hemma från skolan imorgon och jag hoppas verkligen att det ör slut kräkts nu och att ingen annan drabbas. Det var verkligen en bad timing, om man nu nånsin kan tycka att magsjukan kommer lägligt 😀

Vanessa & Danilo är besvikna, dom hade som mål att inte missa en enda skoldag denna termin. (medans några andra jublar att dom får vara hemma) ?

Men nu får vi se till att få alla bli friska, pronto! Jag handlade egna små coca-cola flaskor till barnen och namnade med deras namn och så köpte jag varsina Geisha choklad. Min mamma sa alltid när jag var liten att choklad hjälper alltid när man är sjuk❤️

Var förbi min pappa idag också, eftersom det är farsdag och lämnade över choklad, han mådde inte heller bra.

Nä nu ska jag avsluta med den enda kartongen jag har packat idag, skrivbordssaker med papper, pennor, och diverse pysselgrejer och annat smått som legat både i min databord och nere i köket i en låda med allt möjligt. Har ni också en sån låda?

Nu ska jag bara slänga mig på soffan och njuta av lugnet och tystnaden framför våran serie.

Vi kommer att ha en hektisk vecka framför oss….

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. maria

  Vilken jäkla otur med magsjuka igen o nu när ni har så mycket att göra med flytten
  Krya på allihop o lycka till med flytten <3
  kram Maria i Skåne

 2. Ulle

  Men jösses era stackare , vad ni kämpar på. Du är grym Satu som roddar i allt det här. Nu kan det bara bli bättre får vi hoppas, lycka till med flytten

 3. Niobarnsmamman

  Alltså nej, det kan inte vara sant! Hur kan ni ha sån otur! Ni skulle verkligen ha behövt få vara friska nu. Nu håller jag tummarna för att ingen annan, och framför allt ingen av er föräldrar blir sjuka. Lycka till med flytten och flyttstädandet!

stats