My Baby Dolls

Nu blev det bråttom!

Hej!
Som ni vet är vi mitt uppe i packning och allt vad det innebär- men. Vi hade inte förväntat oss att vi måste flytta ut så snabbt som vi nu måste.
Vi har haft massor av väntetid med Lantmäteriet och då kom vi överrnas om att vi ska flytta 1:a december som senast.
Nu blev allt klart med lantmäteriet tidigare och då vill dom nya ägarna flytta in här asap.
Grejen är bara att det är massa bitar som måste passa just samma dag för att det ska funka, speciellt då vi måste ha frånträde och tillträde på samma dag.

Våra köpare orkar inte vänta mer med allt strul som varit med lantmäteriet så dom vill flytta in redan nästa vecka eller så överväger dom att dra sig ur köpet (!!).
Vi har försökt ordna det med våran bank, men dom i sin tur måste få i ordning alla papper och dit vi ska flytta måste också hinna med sitt, vilket är helt omöjligt till nästa vecka.
För att göra historien kortare så vann vi några dagar- men måste ändå flytta ut nästa fredag. (alltså om 6 dagar) Vi får tillträde till vårt nya torsdagen därpå.
Så vi blir ”hemlösa” i 6 dagar.
KUL! (Not)

Men vi försöker se positivt på det här, vi ska lösa det på bästa sätt.
Vi får ordna det helt enkelt.
Vi har inget annat val helt enkelt. Vi får ta in på hotell eller något, haha 😀

Men vi fick bråttom kan man säga. Redan nu på tisdag ska dom komma och magasinera sina saker på övervåningen. Så här uppe ska det vara helt tomt och städat tills dess.

Vi hyrde ett förråd för ca. 1 månad sen dit vi har lämnat möbler och kartonger med saker som vi har packat. Idag har vi vart igång sen 9 och packat och fixat.
Andres och några av barnen har fyllt bilen och kört till förrådet med två fulla last och nu lastade vi precis bilen med en full last med skräp som ska till återvinningen.Någon har tid för powernaps mitt i allt… 🙂


När vi först började lasta in i förrådet…

Nu känns det genast mer verkligt. Våran sista vecka här i huset…♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Josefin

  Hej fina familjen!
  Jag tänker att ni kommer få mer tid i nya boendet före jul och därmed hinna med att komma i ordning lite och kunna fira en härlig första jul där❤ Ni har tid att julpynta, julbaka och göra mysigt, känna den där härliga julmagin i lugn och ro istället för att knappt hinna möblera innan jul. Det är ju verkligen positivt!?
  Boendet de där 6 dagarna innan flytt löser sig. Antingen får ni trängas hos släktingar eller som du nämnde; ta in på hotell eller kanske vandrarhem (inte lika dyrt). Vilket äventyr för barnen.
  Grattis till nya boendet! Läget är såå mycket vintigare än ytor. Följ ditt hjärta.

 2. Sofia

  Men dom kan inte dra sig ur hur som helst iaf. Kontraktet är bindande och handpenningen som dom redan ska ha betalat är er oavsett, dessutom så skulle dom behöva betala skadestånd till er pga kontraktsbrott såvida ni inte har en klausul som säger att dom har rätten att dra sig ur under andra än normala omständigheter.

 3. StrongerLife

  OMG vad bråttom det blev. Men ändå rätt taskigt också, att utsätta en sån stor familj som ni är, att vara hemlösa i 6 hela dagar för att de annars drar sig ur köpet. Det känns som en bluff, men jag förstår att man inte är så sugen att syna bluffen. Lider med dig i all stress. MEN som du säger, något bra kommer ju ur allt det här. Så lycka till och snart är ni där! I ert nya härliga hem. 😀 Wohoooo.

 4. Elin

  Era köpare måste vara rika då de har råd o dra sig ut o förlora handpenningen! Lite ironi, men ändå! suck! Haha.

 5. Eva

  Men oj då vilken panik- att de blev såpass mkt tidigare än ni hade bestämt?. Inte roligt när de hotar med att dra sig ur köpet annars ?. Ni kommer fixa de på ett bra sätt iallafall?. Stort lycka till nu,hoppas de löser sig med boende under de 6 dagar då ni är helt ”hemlösa. Kramis ❤❤

stats