Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

En sista gång?

Kylan är verkligen här nu. För att stanna verkar det som….
MINUS 2 grader i morse när Andres & barnen åkte iväg till skolan. Brrr!

När väckarklockan ringde i morse trodde jag att jag hade råkat ställa på den av misstag, man kan ju inte bli väckt mitt på natten, eller när man precis gått och lagt sig… Men icke. Det var dags att gå upp och det var segt. Hela dagen har jag gått på lågvarv, trots att jag la mig och vilade när Isabelle sov. Trots kaffet efter vilan och att jag och småttisarna gick ut för att få friskt luft och förhoppningsvis bli piggare.
Men icke. Jag är lika trött nu, men jag vill ändå sitta en stund i lugn och ro och skriva lite. ♡

Isabelle gillar verkligen inte att vara ute när det är kallt. Hon skulle bara upp i famnen och blev så arg när jag släppte ner henne för jag orkade inte gå runt och kånka på henne hela tiden. Celina och Kevin sprang runt på tomten och hoppade studsmatta lite och jag hade tänkt att kika in i förrådet och få något gjort men det gick ju inte när jag skulle bära på Isabelle….

Det jag kommer att sakna när vi flyttar är “våran” strand.
Jag gillar den mysiga skogsstigen dit, det är så himla vackert, oavsett årstid.
Kan det här ha varit våran sista tripp dit? Jag sa till A att vi borde komma hit nästa sommar ändå. Who knows.


“Önsketrädet”.

Mitt lilla gäng. Mitt allt.

Finaste Bessa. ♡Wiiwi min Wiiwi.♡
Vi fick en fin eftermiddag på stranden och solnedgången var fantastisk att se.


Vanessa plockade en massa fina löv som jag hade tänkt att använda mig utav vid en photoshoot men dem måste ha flugit av vagnen på hemvägen.


No filter is needed. Just sunsets.


Nukke. ♡


Försökte mig in på syskonbild men alla klagade för att dom fick “solnedgången” i ögonen… 😀

Alltså denna tjej…


Oftast endast nöjd i famnen eller vagnen när vi är ute nuförtiden. :-/Nu känns huvudet för tungt, jag ger mig för ikväll.

Natti allihopa, sov så gott. //Satu

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Rebecca

    Kanske lite ytligt.. men äh! 🙈 Dina barn är otroligt vackra!! Dom har verkligen fina drag och blir fantastiska på bild. Vilka modeller!👌

stats