My Baby Dolls

Sista dagen i huset

Hello torsdag ?

Verkar som att jag problem med uppladdning av mina inlägg när jag skriver via mobilen… Mitt senaste inlägg kom inte med igår och den är puts väck från WordPress också. Jag gick radera hela appen igår för att kunna försöka igen.

Just precis vad jag behöver just nu, mer strul ??.

Sista dagen i huset är här.

Jag fick mejl från våran bank igår om att dom ska försöka hjälpa oss att lägga fram tillträdet tidigare och jag blev superglad! Men problemet är just att så många bitar, människor, banker och möten måste klaffa under en och samma dag, precis samtidigt och det är inte det allra lättaste. Är det en liten del som inte funkar så raserar hela planen. Men bollen är i rullning och jag ska få mer svar idag.

Ni vet ju hur mycket det skulle underlätta för oss, vi måste lämna huset imorgon hur som helst och annars skulle vi vara ”hemlösa” i 6 dagar innan vi får tillträde till vårt nya.

Håll tummarna nu!

Idag har Andres tagit ledigt för att kunna köra iväg så många last till vårt förråd som möjligt. Soffan är borta nu, gardinerna nere och jag håller på och tömmer skafferiet och några smålådor och tvättar gardiner, kuddfodral och klädeshögen den krymper ju inte direkt heller…

Jag har packat resväskor åt oss som ska räcka med kläder och annat viktigt till nästa torsdag, då vi garanterat har tillträde. Positive thinking, we got this. Allt kommer att ordna sig.

Och en resväska till…

Japp. Sista dagen i huset och vi har pratat så mycket mycket med barnen om detta. Tänk vilka äventyr vi har framför oss. Kommer dom små minnas detta hus alls? Tveksamt med Isabelle. Undrar vad hon tänker? Jag sa det till henne, senast idag att vi ska flytta och vart vi ska bo, men hon är lite förvirrad och tror att vi ska bo hos Mummu och Puua ?

Nu väntar jag på att Andres och barnen kommer hem. Han ringde precis att bromsarna på bilen gått sönder och han sitter och väntar i verkstan just nu. Alltså. Kom igen, nu måste det bara vända.

Eller hur??

Nu ska jag fortsätta styra upp här hemma. Tvätta fönster och bära de sista kartongerna till hallen tänkte jag göra nu.

Berätta gärna, hur mår ni? Vad har ni för er? Kram/ Satu

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Caroline

  Asså jag är såå imponerad över dig. Hur du orkar och hinner med allt. Minns själv hur det var när vi flyttade från vår 2a på 60kvm och jag roddade det mesta med flytten, hushållet och en 1 åring och en 3 åring…
  Köpte slutstädning av ett städbolag och det var såå skönt å slippa den storstädning oxå. Såå värt det. Önskar er en härlig helg tillsammans, vart det än blir <3

 2. StrongerLife

  Men shit jag fattar inte hur ni ska göra dessa 6 dagar!! Vad sjukt, jag önskar att jag bara kunde ta min familj och dra ut hemifrån och låta er ta vårt radhus i 6 dagar! Men jag vet inte vart VI skulle ta vägen haha. Sen har vi inte ens sängplats för alla era barn eftersom vi bara har en dubbelsäng och två barnsängar samt 1 madrass, Ni är ju några fler… 🙂 Har ni föräldrar som kan hjälpa till här i Stockholm? Har ni släkt? Familj? Åh man hoppas ju att någon ska kunna öppna sina dörrar för er!

  Lycka till bästa söta Satu.

 3. Jennifer

  Vad roligt att få följa med på ett litet hörn nu när ni ska flytta. Önskar er det bästa för just er familj. Hoppas det löser sig så ni får tillgång till huset tidigare.
  Jag ligger hemma med en ryggfraktur och flera brutna revben så här är det bara lugna puckar. Säå tråkigt med ibland har man otur.
  Lycka till med flytten!

   1. Jennifer

    Ja, så himla jobbigt. Jag halkade högst upp på trappen föll utför hela trappen. Slog i ryggen, flera revben, höften och nacken. Sån himla otur. Nu har jag legat 2 veckor och om 2 veckor till hoppas läkarna att det ska vara läkt. Tack för omtanken. ❤️

 4. Minna

  Det vänder tro mig.Just nu känns det omöjligt.Men oavsett om senast 6 dagar bor ni ert drömhus i Haninge.Jeee!Det kommer vara bra då.Se det framför dig.Jul i nya huset?

 5. Jaana v

  Vi håller på att renoverar hemma direkt efter jag avsluta min utbildning så byggkaos hemma nä vi ska inte flytta vill bara förnya. Jag har påbörjat min praktik i väntan på anställning så missar massor hemma vilket jag inte är glad över att min lärare ordnade platsen är kul men inte en tanke på att jag har saker i mitt liv med att fixa och trixa med och pratat om renoveringen med så förstår inte hur han tänker. Jag trivs som fisken i vattnet i nya praktikplatsen så känns jätte bra. Ska hälsa på syster i helgen som är höggravid vill hinna ses innan bebis kommer ge lite fina baby presenter till dom. Hon ska få en dotter till som ska heta Elina jättefint namn tycker jag ❤️ vi försöker ännu att bli gravida över 1 år har gått och vi kan få hjälp IVF men eftersom vi båda varit upptagna med utbildning och arbete så har det inte klickat. Vill inte stressa på heller så väntar till april. Längtar så till blackfriday nu så vi kan köpa nya möbler och tv kliar i fingrarna. Och så åka på julmarknad igen till Riga eller Prag och bo på hotell våran julklapp till oss. Hoppas ni kommer trivas i nya hemmet och får flytta in snart. Vart ska ni bo under tiden?

stats