Vad ger dig energi? | My Baby Dolls
Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Annons

Vad ger dig energi?

En kort paus vid datorn med en kopp (kallt) kaffe medans Isabelle ligger och sover och järngänget varvar ner efter att ha badat i poolen hela förmiddagen.

Det är så skönt att barnen är så duktiga på att roa sig själva. Vi behöver inte hela tiden göra något, dom är så himla bra på att bara vara och roa sig själva. Det kan vara jag i sånt fall som får dåligt samvete om vi bara har hängt på hemmaplan i flera dagar, men dom går det ingen nöd på jag vet ju det. Dom brukar ofta säga på mornarna “kan inte vi ha en hemma/pool dag idag”
Men som sagt… det är mitt samvete om att vi borde göra “mer” när det faktiskt räcker som det är.
Men. Jag har lovat att stressa ner. Omringa mig med människor som får mig att må bra och ger mig god energi och släppa dem som bara tar.

Vad ger DIG energi?

Jag har hunnit träffa mina vänner. Vänner som är riktiga, för hur lång tid det än tar innan vi träffas så känns det som att vi plockar upp där vi var, vi vet vart vi har varandra. Tacksam över er. ♡

Vad mer har hänt. Haha, ibland känns det som att jag bara hinner skriva om våra dagar, när det finns så mycket tankar och känslor som jag inte får ut.

Jag har klippt Nicole & Vanessas hår efter måånader av tjat. Jag älskar deras långa tjocka hår och lever mig själv genom dom, alltså drömhår! Men det handlar inte om mig tydligen 😀 och hår växer ju ut.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats