Tillbaka till vardagen | My Baby Dolls
Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Annons

Tillbaka till vardagen

Tisdag idag och idag var det dags för vårterminen 2019 att ta sin början.
Igår hade Nicole jättesvårt att somna, hon var så orolig att hon skulle komma försent (?) och var så arg i förskott. Jag lugnade att vi inte alls skulle komma försent men det hjälpte inte mycket, hon gick omkring som en yrhöna och hotade med att väcka mig klockan 5 så att vi skulle bli klara i tid…

Planen var att jag och småttingarna skulle ha åkt med dem till Haninge för jag skulle äntligen träffa min vän och hennes nyfödda prinsessa. Jag hade slagit in presenter till dem och ställde i hallen.
Jag packade skötväskan, kollade allas skolväskor och la fram 8 högar med kläder- så att allt skulle gå smärtfritt som möjligt. Nicole väckte mig strax innan 6 som om hon bara “råkade” ha vägarna förbi min säng och bara råkade komma åt mitt ben med en liten försiktig men bestämd knuff, och påminde mig att det är dags att gå upp nu.
Jo tack, jag har en egen larmklocka…. Vanessa kom nerför trapporna- helt igensvullna knallröda ögon. WTF. Hon har klagat på att det kliar i ögonen i några dagar, men inget som syntes. Förrens nu.
Så hon fick stanna hemma och jag fick avboka min date. Inget att göra åt såklart.
Bokade tid till läkaren och dom sa att det är virus i ögat. Ingen infektion utan virus. Hon ska inte ha några droppar eller salva eller något, man ska bara “ha is i magen” så går det över av sig självt.
Vanessa undrade varför hon ska ha is i magen när hon har virus i ögonen. Hahaha 😀
2 dagar skulle hon stanna hemma.

Vanessa ♡
Den här frisyren är så snygg tycker jag! Lite jobbig att göra om man frågar barnen, eftersom det ska flätas nerifrån och upp 😉

Jahop.
Barnen kom iväg till skolan i god tid och det ska bli spännande att höra hur första dagen har gått.
Nicole har fått en ny lärare idag också så hon var extra nervös.

För övrigt så håller vi på och fixar och donar på hemmaplan. Andres har fogat, spacklat, slipat och målat taklister och strax ska vi måla några väggar. Dörrlister saknas i två sovrum så det ska inhandlas och lite sånt annat småfix. Alltid är det något att göra ju.

Hoppas ni har en fin dag. Har ni återgått till jobb/skola?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jaanavhl

  Jo yrkesutbildning målare idag och suck hade med svårt att sova men förstod senare idag varför dumma mens veckan var tvungen att knacka på man märker oså när man varit borta från skolan när man inte har ork eller lust vi brukar säga måndagar alltså men idag blev det tisdagar suck men nu är det bara kämpa på. Hur mår ni? var det planer på att flytta? eller har ni bestämt att ge det en chans? min älskling har fått nu tjänst så ska snart byta grupp jobbar som brandman så ska oså vidareutbilda sig som Styrkeledare/insatsledare på distans medans vi samtidigt försöker planera barn mitt i allt ingen vet förutom enstaka syskon. Tror ni på dålig omen att handla start kit innan barnet är fött? barn är dyrt så man vill handla lite och motivationen man är ju så nervös hur kände du att bli mamma? min syrra planerar med och ska på ivf vi har inte kommit så långt och hur länge ska man vänta liksom något nervöst och sedan planera framtiden funderar på körkort som man tydligen kan man ta csn lån på körkort så är ju bra. Kommer ni skaffa husdjur? skulle vara kul om du gjorde inlägg om barn planering tips och råd vad man ska tänka på osv vore awesome kram till er.

 2. Louise

  Våra barn har börjat skolan idag. Även jag då jag var med yngste sonen i sjuan idag. Ska vara det resten av veckan för att han vill det och eftersom jag inte har jobb för tillfället så kan jag.
  Spännande med ny lärare.
  Hoppas barnens första dag gick bra.
  Nu ska jag ut i regnet och hämta minstingen på fritids för hon ville inte följa med när vi gick hem.

  Ha en fortsatt fin dag.

Annons
stats