My Baby Dolls

Throwback Thursday

|| Innehåller ADLINK reklam för Lindex & KappAhl. ||

God morgon 🙂
Nu är det verkligen dags att tömma min bloggmapp lite, tycker ni inte?
Jag tänkte börja använda en bärbar dator istället för denna stationära och då vill jag börja om från scratch med bilderna 🙂

Som jag skrev i mitt förra inlägg, aldrig någonsin förändras en människa så som under sina första månader i livet. Jag har tagit massor av bilder på baby Benjamin och lagt här i min bloggmapp och nu, några veckor senare när jag ska kolla igenom allt så ser han inte alls ut som han gör idag. Han ändras dagligen. Börjar bli sin egen. Man skulle inte kunna tro att han föddes 6 veckor prematurt, nu är han rund och go 😀 Men jag bjuder ändå på bilder på honom så jag kommer i fas nånstans iaf.


Åh som en liten fågelunge ♡

Tiden när han drunknade i alla hans storlek 50 kläder. ♡

Sötaste Celina. aka. flickan som ogillar kylan 😀
Huuur söta?
ÄLSKAR att syskon matcha!

Ni hittar Benjamin & Melanies outfits HÄR.


Dessa kläder som Isabelle & Benjamin har hittar ni HÄR 
Isabelle älskar verkligen sin prickiga klänning, finns i flera färger (149 kr) men vi har snöat in oss i lila 😀
(Direktlänk här)

Melanie, mammas gulle!
En kväll när barnen hade pyjamas party i Nicole & Vanessas rum ♡♡


Dom var så himla gulliga för på dagen skickade dom lista på vad alla önskade sig från affären och så ställde dom fram allt so alla kunde ta. Mitt hjärta tog några extra skutt att kärlek och tacksamhet för dessa underbara barn.

Snuggle time.

Den bodyn tillsammans med en massa andra i storlek 56 flyttade ut från hans garderob. Han drar nu 62, helst 68.

Benito ♡

Mammas badtjej!

Hon, precis resten av familjen är riktiga vattendjur, vi äääälskar att bada.

Benjamin efter sin kvällsbad.

Ni som känner mig vet att jag tycker att det är lite jobbigt med att ta selfies 😀 Jag ser inte klok ut ju och jag känner mig missplacerad när jag står helt själv, haha 😀
Tror att mina barn kände det, så dom löste problemet åt mig 😀

Men på riktigt, det här med att vara med på bilder… Jag burkar oftast (98% alltid) vara den som tar bilderna. Andres tar aldrig bilder spontant fast jag skulle önska att han gjorde det, bara fånga upp ett ögonblick där jag också är med barnen, men icke. Så jag får ta dom själv, eller be honom göra det.
För det är viktigt att jag också är med. Inte för att synas här för er, men för att det till slut kommer vara det enda mina barn har av mig. Minnen också, ja, men just bilder. Jag har jobbat så galet mycket med mig själv om detta och jag har säkert en lång väg kvar, men jag försöker tänka att mina barn kommer fullständigt strunta i om jag hade sminkat mig på den där bilden, eller om jag drog in magen eller what ever. Dom kommer att se att jag fanns där. Kanske något som förknippas med bilden, men dom kommer att se att jag var med, jag fanns med- och inte bara glömd och gömd bakom kameran.
Så jag fortsätter att jobba bort det obekväma och hoppar in i bilden med barnen. ♡

Nu ska jag jag göra iordning flera Throwbacks 🙂 Gillar ni det? klicka gärna på hjärtat under bilderna så jag vet vad ni gillar för slags inlägg 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats