My Baby Dolls

Nu går det utför

|| Reklam för Babyland ||

Måndag idag och ny vecka har kickat igång.
Jag går runt som en gammal gumma här hemma för att jag har fått ryggskott.,, Alltså på riktigt?
Jag håller ju på och går sönder. Först nackspärr och sen detta. Nu går det utför.
Jag satt och bytte blöja på Benjamin på golvet och när jag skulle upp så vek benen undan- och the rest is history. Nu gör ryggen så jäkla ont och jag går runt som en kvinna som just ska föda 😀 Men nu har jag tagit Volatren och alvedon och försöker vila så mycket jag kan och bortse från stöket som bildas 😀


Såhär ser Melanies lektält ut förresten. Den får stå i vardagsrummet tills vidare. Så perfekt att man kan bara gömma hennes leksaker däri så man slipper ha allt framme. Speciellt då Melanies rum är på övervåningen där hennes leksaker är så nu har hon nånstans att leka när vi är på bottenvåningen 🙂

Ni hittar lektälten HÄR.

Den här lära-gå-vagnen har flera av våra barn haft under månaderna när dom vill lära sig att röra sig fritt. Melanie brukar ställa sig mot den och vips så går hon iväg med den. Ibland, som på bilden sätter hon sig på den och så får hon lite skjuts 😀


Ni hittar lära-gå-vagnen HÄR.
Och så måste jag bara visa er denna fina enhörning dragleksaken. Melanie fick den när hon fyllde ett och den är så söt!

Direktlänk hittar ni HÄR.

Vad annat är nytt då? Jag har sålt Benjamins säng nu (bedside crib), så snart behöver vi köpa en spjälsäng till honom. Och en byrå.

Min älskade kille. ♡

Nu har alla barnen badat och nu är det dags att samlas på soffan för ett avsnitt Robinsson. Tittar ni också?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Nina

  Jag skulle vilja läsa mer om:
  Dina/era tankar inför ev fler barn
  Dina framtidsplaner sen när barnen blivit större, vill du plugga, eller fortsätta som influenser? Eller vad vill du göra?
  Kan du försörja dig som influencer?
  Vad har du jobbat med före barnen kom?
  Trivs du där ni bor nu, eller kollar ni efter större boende?

stats