My Baby Dolls

The day after.

// Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lindex. //

Tack för alla fina kommentarer på inlägget nedan, vilken tur att varje dag inte är sådär. Inatt har Isabelle lovat att sova gott (önsketänkande) och jag ska också lägga mig i bra tid tänkte jag, så energin finns där på topp imorgon.
Idag är det den berömda ”day after” dagen och det känns fortfarande i kroppen att de varit jobbigt. Vissa dagar suger musten ur en, skönt att veta att jag inte är ensam om att känna så ibland. Men nya tag nu.
Vi behöver lite sportlov nu känner jag.

Idag tog jag mig ut med barnen på en promenad som blev mycket kortare än planerat. Det var väldigt kallt och Celina var väldigt trött…. Hon klagade hela vägen, vill inte gå, slängde sig i backen och skrek.
Så vi vände hemåt ganska snabbt,
Jag har letat fram hennes ståbräda med sittdel och tänkte montera fast den snart, blir bara krångligt när man lastar in vagnen i bilen med brädan.

IMG_4220IMG_4226IMG_4228

Celina har ”lånat” Olivias slime.. utan lov.
Hon satt så fint och höll på med den och när jag upptäckte henne så sa hon ”Kolla mamma jag pokar!”
Ni med barn i slimeåldern förstår. 🙂

DSC00032DSC00028DSC00026DSC00025
Sen hade hon lekt att hon var ett spöke med slime över hela håret, ja det är en annan femma.
Tur att det var hårtvätt dag idag annars också.

På tal om något annat, vad mycket fint som kommit till butikerna nu. Jag sprang in och skulle köpa present till min kompis dotter och kunde inte vara ifrån att spana lite nyheter till barnen. De här skulle Kevin älska.

Vad tycker ni om färgen? Hiss eller diss?

Finns på Lindex.
lindex

Har ni hunnit kika in vår nyheterna? Flera affärer har börjat med shorts och sommarklänningar också.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Det var jättefint! Härligt med färg nu till våren med, han blir säkert jätteglad om han får det!

    Har kollat vårkläder endel och de är de roligaste tycker jag eftersom det känns så bra och möta våren efter en vinter!

stats