My Baby Dolls

Äntligen SPORTLOV

Fredag kväll och nu tar vi officiellt lov.
Måste säga att det känns otroligt skönt och välbehövligt, förhoppningsvis får vi massa fina dagar tillsammans, och det bästa av allt- slipper ställa klockan när man haft en jobbig natt med Baby Belle.
Nu börjar tröttheten göra sig till känna, OM jag vågar sätta mig på dagarna så somnar jag sittandes.
Håller jag igång så märks det inte av lika lätt.
Jag ser också ut som kom-och-hjälp mig. Jag behöver verkligen boka in mig hos min syster, lite upp piggning skulle inte skada. Ni vet ju att jag brukar fixa mina fransar i min systers salong (U-Zone), älskar volymfransar och känslan av att inte behöva fixa sig på mornarna. Man kan vara hur trött som helst, men man ser ändå lite piggare ut än vad man är 😀 och då bukar det vara lite som att ”OK, då var det inte så farligt” när man ser sig i spegeln, haha.

Men (!) nu har jag inte gjort fransar på ca 4 månader, tänkte nämligen låta mina egna växa ut. Vad svårt! Ni som haft volymfransar innan, känner ni igen känslan? Jag ser ju helt sjuk ut.
Jag körde med vanliga lösögonfransar som man klistrar fast ett tag tills mina växt ut. Nu har de växt till sig åtminstone lite, men de är fortfarande spröda och inte alls lika fina som förut. OK nog pratat om fransar.
Känner bara att jag behöver liva upp mig själv lite, känner mig så… låg.

Idag har Puua varit hos oss och fixat. Jag är så hjärtligt tacksam för allt han gjort och gör för oss. Vilken klippa.
Min älskade pappa. ♡

Nu håller vi på med våra badrutiner och tar fram myset, tänder ljus och samlas strax på soffan för att titta på Talang tillsammans.

Imorgon fyller Mummu år så vi ska dit och kalasa lite 🙂

Har ni sportlov denna vecka eller veckan som kommer hos er?

IMG_2822DSC00119DSC00129DSC00134

SPORTLOV MED MIN SQUAD ♡♡♡
IMG_4059

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Felicia Knutsgård

  Gjorde mina fransar två gånger, sedan kände jag mig ”för gravid” för att ligga på rygg ? Det var över 1år sedan nu, och mina fransar är ännu inte så som de var förut ??? tror aldrig de växer ut igen…

 2. Fnulan

  Hej vacker,
  Jag har skippat mina fransar nu, jag orkar verkligen inte ta mig tiden att gå och fixa dom. Jobbigt lyx problem. Jag förstår din känsla med att det känns tomt. Jag köpte serum och det funkar grymt bra!! Tar lite tid men sen är det helt okej! Kolla min Instagram så ser du kanske någon bild där.
  KRAM

 3. Caroline (mamma till 4)

  Ja, det är såå skönt med dessa lov!! Slippa ställa klockan och stressa barnen med att klä på sig och äta. Vårt sportlov här nere började förra fredagen så på måndag är det skola igen..men vi har inte haft någon snö denna vintern…riktigt trist!!..men har åkt o badat lite istället ?.

 4. Minna

  Vi ska åka upp till Norrland.Åka pulka skriskor och skidor.Yes behövlig semester med barnen utan tidtabeller och bara vara tillsammans.Stor igenkänningsfaktor?.Ha så härligt sportlov med alla 8 diamanter.

 5. Sara

  Jag tyckte att det tog uppåt 1-1,5 år innan de återhämtade sig. I början hade jag i princip inga alls så kommer aldrig göra om fransarna. Det är inte värt det den dagen man slutar.

stats