My Baby Dolls

TBT- Drömmer mig bort…..

Sommaren 2019 börjar gå mot sitt slut, på måndag drar skolan igång och det är dags att återgå till rutiner. Det går så otroligt fort allting och snart knackar hösten på dörren.

Jag tittar tillbaka på bilder när vi var i Cypern sist. Isabelle låg i magen, jag var runt vecka 20 och livet lekte. Det var den bästa resan EVER. En solsemester ligger högt upp på min lista att göra med hela familjen och jag tänkte faktiskt att nu på sommaren så drar vi. Men så kom oväntade utgifter som ändrade alla planer. Så jag tänkte att jag ska börja spara redan nu inför nästa sommar ?.


Alltså kolla hur korta alla var!
Nissi beach- Finaste stranden jag varit på ♡


Vi åkte vatten scooter, så kul!
Vi hade en egen poolaccess från vårt rum, den bästa investeringen vi gjort.

Tänk att det var just hon, våran lilla Isabelle som var därinne.

Kvällsshow med drinkar 😉


Vi spelade kort på kvällarna och badade på natten i månskenet 🙂
Beach ready 😀

Historien med dessa papegojor var så kul. Danilo höll dom först, gick hur bra som helst. Sen var det var det Jonathans tur och efter ett tag blev han rädd och ryckte sin arm så fåglarna flög… :-/


ÄLSKAR denna bild på Celina.
En kväll gick vi till tivolit 🙂


Jag är så löjligt glad och tacksam att vi gjorde denna resa. den bästa ever.
Alla barnen skötte sig exemplariskt och allt var bara så bra.
Vi fick så mycket beröm att barnen var så väluppfostrade och snälla.

På flyget tillbaka fick jag och några av barnen gå in till cockpit med piloterna och t om flyga planet! Hur coolt?
Längtar så mycket tills vi kan göra nästa resa. ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Millie

  När jag haft en perfekt resa åker jag inte till samma ställe igen,,vill inte förstöra minnet. ? Jag gillar inte sol och bad, vill hellre uppleva saker, nya miljöer, nya upptäckter. Inte till ställen där det är massa turister ? Strunta i julklapparna och köp en resa till er alla istället! ?

 2. Alma

  Hej Satu!
  Jag undrar om du har några tips på bra vinterkläder till en nybliven ettåring som börjar på förskolan i januari. Både overall, mössa, vantar och skor. Hade velat vara hemma längre men det går tyvärr inte. Har tittat på didriksons vinteroveraller men de känns tunna. Eller dom kanske ska vara det? Du har ju mycket erfarenhet med 8 barn!❤️

 3. Lovisa

  Underbara bilder. Vore skönt att åka någonstans. Får nog spara lite här med så man kan ta med sig barnaskaran nästa sommar. Var var ni? Hotell med egen pool vore ju drömmen.

 4. Michaela

  Även jag drömmer mig bort när jag ser dessa bilder! Vi var där samtidigt och såg er allt☺️ Det var bästa resan hittills vi har varit på!
  Älska Cypern!

 5. Kicki

  Underbara bilder Satu! Vilken härlig resa ni hade! Tack för återblicken, man blir själv oerhört sugen på att resa igen när man ser dom här bilderna 🙂

 6. Louise

  Najs. Jag personligen gillar inte solsemestrar. Jag råkar alltid ut för något. När vi var på gran canaria sommaren 99 fick jag ett fett munsår. När vi var i Marmaris var jag nygravid och fick yrselkänningar. Jag är så himla oförsiktigt och tänker inte hur stark solen egentligen är.
  Mitt drömresemål är Italien kanske någon av öarna. Vill åka till Sicilien. Men Torquay i England är också fint men svindyrt.
  Tja kanske någon gång får jag åka till mitt älskade Italien.

  Ha en fin torsdag. Kramar från Malmö

stats