My Baby Dolls

9 av 10

Hej vänner, hur mår ni?

Nu börjar mitt projekt lida mot sitt slut- 9 av 10 garderober har jag gått igenom nu,
p h e w! Bara Isabelles som är kvar.
Hälften av kläderna som jag har rensat bort har bara bytt ägare och garderob, många plagg är för slitna, trasiga eller missfärgade och resten ska hamna i kartonger inför nästa storlek. Det är ett projekt för sig,…
Sen ska jag också ta tag i hallen och rensa bland skor och what not.
Var iväg och slängde 2 soppåsar med skräp idag. SÅ SKÖNT att rensa och ha ordning tycker jag.

Igår lämnade jag Isabelle, Celina, Kevin, Olivia och twinsen hos mina föräldrar och hade en shoppingdag med mina stora tjejer 😀 Jag tänkte att jag skulle ha haft med mig alla skolbarnen- men icke. Dom saknade Mummu för mycket och valde att stanna. Tanken slog mig att ha med oss Isabelle- men den tanken försvann lika snabbt. Hon är kaos i butiken. Helst ska man inte sitta i vagnen, utan man ska vara med och också visa plagg till mamma som man tycker är snyggt, så hon går ju och plockar plagg efter plagg och ropar ”titta mamma!” så stolt över allt fint hon hittat och så går jag efter och hänger upp allt igen… Gulligt, jovisst, men det blir inte så mycket tittande för min del då. Nu tänkte vi ta oss tid att kolla och prova osv, så ni förstår att det underlättar för mig och det är mycket trevligare för henne att hänga med Mummu & Puua 😉


Så otroligt mysigt att hänga med bara Nicole & Vanessa själva. Dom har blivit så stora och mysiga att hänga med. Vi gick runt i affärer, provade kläder, lunchade, och Vanessa vågade t om ta det där andra hålet i örat som pratat så länge om.


Tjejerna hittade en massa fint till sig själva, men jag är riktigt besviken på pojkavdelningarna i stor kedjorna. Inga snygga långärmade nånstans! Bara en massa t-shirt nyheter. När jag kom hem beställde jag till dom på nätet, jag kan visa lite när det kommer.

Barnen hade vart i ankdammen med Mummu när vi kom tillbaka. Isabelle berättade om ”pap-app” och pan (bröd) som hon har matat dom med.

Vi spelade 3 i rad, Vanessa slog både Mummu och Puua varenda gång 😀 (eller?)

När klockan blev kväll skjutsade Puua oss till stationen för att ta bussen hem till oss. Han fick åka två omgångar och det var på håret att vi hann, annars hade vi fått vänta länge på nästa… Så när han kom med storbarnen började vi springa, genom hela stationen och ett par ställde sig längst vägen och klappade sina händer och hejade på oss. Haha…

Nu sitter jag vid datorn och ska beställa lite namnlappar till Olivia är det tänkt.
Alla barn ligger och sover och regnet öser på takfönster ovanför mig.

Hoppas att ni har haft en bra dag. Kram & Gonatt.

XOXO/Satu

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Zar

  Vad mysigt! Hoppas ni kommer iväg på en resa nästa sommar!
  Kommer du ihåg var ni köpt storttjejernas gråa koftor? Min stortjej vill så gärna ha en sån men vi har inte hittat någon:(

 2. Louise

  Haha jag kan inte shoppa med mina grabbar för de är så ointresserade. I alla fall den äldste som börjar på gymnasiet. Izabella är lättare att handla med och jag ska shoppa med henne så fort ekonomin tillåter. CSN är ju så förbaskat sega och sen kommer jag förmodligen bli ensamstående också. Tur barnen har en sådan snäll farmor som köper det mesta (läs för stort) till dem så kläder är egentligen det minsta problemet.

  Ha en fin torsdag. Kramar från Malmö

 3. Viveca

  Jag har tre pojkar, de har i viss mån också fått ärva kläder av varandra, men jag tyckte det var lite klurigt att komma ihåg att plagget bytt ägare ??
  Alltså när tvätten är ren och ska vikas/hängas in i garderoberna.
  Hur gör du med det? Håller du stenkoll på vems plagg som är vems, även när de byter ”ägare”?!
  Tack för en trevlig blogg!

stats