My Baby Dolls

Raketfart

Nu är det officiellt här. Slut på sommarlovet 2019.
Den kom och gick i raketfart.

Ute smattrar regnet på takfönstret där jag sitter och skriver. Barnen är nattade och alla förutom Nicole har somnat. Jag trodde att det skulle vara en omöjlighet att få dom att somna i tid idag, vi har lagt oss så sent varenda kväll under lovet, men dom var taggade- och trötta.
Isabelle somnade mitt under Pippi filmen redan vid 19, vilket inte heller har hänt sen innan sommarlovet. Men det är bra, hon hoppar in i nya rutiner direkt 😉

Imorgon ska vi åka med till skolan och lämna alla barnen i deras klassrum.
Kläderna ligger i 8 högar nere i vardagsrummet, redo för första dagen i skolan.

Idag har vi fixat och donat ute på tomten. Jag har åkt gräsklippare, vi har plockat bort poolen, tagit ner en studsmatta som var trasig och plockat och fixat och donat. Andres och några av barnen gjorde ett superjobb med att städa i förrådet/garaget.
Jag är helt klar med rensningarna av garderoberna. OCH lagt nya storlekar och sorterat dom i kartonger i förrådet. Det är lite av ett kaos innan man är klar…. Andres bara skakar på huvudet och funderar vad jag har ställt till med nu då.

Idag kom Mummu & Puua över på middag. Med sig hade dom paket till Olivia, precis som alla våra barn har fått när dem börjar ettan.
Det blev nya kläder och så och penal med pennor, sudd och pennvässare- ni skulle ha sett lyckan i hennes ögon. Ovärdelig. ♡

Jag glömde visst ta några kort alls idag (hur det ens kan vara möjligt….) så jag bjuder på bilder från alldeles i början av sommaren, när skolbarnen fortfarande hade en dag kvar i skolan 🙂

Mummu, jag och småttisarna hade varit och kollat på utspring på gymnasiet och blev nerdränkta med champagne…


Mummu tog med sig gänget till kiosken för att glass 🙂
Tänk, då hade vi hela långa sommaren framför oss och nu är den redan slut.

Ah jag skolade bara, tydligen är Vanessa & Kevin också vakna nu…. supertaggade för imorgon. (Även Kevin då av nån anledning ;-))

Hur känner ni, har ni haft en bra sommar?
KRAM!

XOXO/Satu

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mammatill4

    Trots en hel del konflikter mellan mina tre och dessutom en fyra på 2 veckor så är jag själv ledsen över att sommaren är slut. Mina 3 började skolan idag och yngsta förskoleklass. Älskar våra sommarlov…

  2. Alex

    En stressig sommar skulle jag närmast kalla det ? haft ledigt knappt 1 vecka sammanlagt o inte i ett sträck o då även skulle jag svara i telefon o så fanns det massor som skulle göras. Har dessutom så jag jobbat jobbat från 8-20. Nu med en vecka kvar tills Universitetet börjar så har jag nästan helt ledigt. Har en dag som jag lovat vikariera i en skola för att dom har panik o så ska lite fixas här hemma, men annars är det ledig tid som gäller med telefonen som ringt stup i kvarten hela sommaren nu i ett annat rum. Hoppas det gick bra för Olivia i skolan idag, kan inte vänta på att få läsa om hur det gick, skulle vara roligt att veta vad som var roligast, svårast, konstigast etc… Har barnen nya förknar det här året eller har någon samma?

stats