My Baby Dolls

Superkur för återupplivning av huden

|| I betalt samarbete med MayBeauty ||

Halloj där ute, hur mår ni?
Tusen tack för all respons på mitt förra inlägg, visst blir det bra om man bara följer sitt hjärta- alltid.

Det har varit ganska fullt upp de senaste dagarna med många bollar i luften- igår var det föräldramöte i skolan pga ändringar som ska göras i förskoleklass och så glömde ”vi” Celinas jacka på bussen och ingen har återlämnat den, alltså vilken otur! Jag hoppas att den kommer till rätta snarast eller så måste jag bara köpa en ny för det är väldigt kallt ute nu.

Lite avkoppling har jag ändå hunnit med, trots att Isabelle har suttit som plåster på mig de 2 senaste veckorna, Jag har nämligen fått testa The Incredible Facemask från May Beauty.
Jag har testat den förut och jag tycker verkligen om den. Jag har alltid skämts för min hud och är gärna inte utan foundation pga. rodnader och ärr från finnar, pormaskar och annat. Jag försöker ta hand om min hud med att smörja in mig morgon och kväll, men just sköna ansiktsbehandlingar känns lyxiga, och det är The Incredible Face Mask också- trots att den är så himla enkel och inte alls dyr! Sådär skön vardagslyx.
Och nu var det så rätt att prova masken, jag vill starta hösten med en ren och återupplivad hud, samt få bort sommarens feta solkrämer och orenheter och död hud.

Jag tänkte visa er steg för steg hur den funkar 🙂


Konsistensen känns lite som klister och doftar behagligt, känns spännande att känna efter medans den verkar!

Applicera masken över ansiktet. Måste bara flika in att under appliceringen känns det väldigt bra, penla jämt i hela ansiktet, undvik partiet runt ögonen. När det är klart ska masken sitta i och verka i 30-45 minuter. Under tiden masken torkar börjar det strama till. Jag är glad att barnen sov när jag gjorde detta, hade varit lite jobbigt att gå in till lilla Isabelle med svart mask på och inte ens kunna prata normalt, haha.

Så här ser det ut när masken har torkat.

Så när det har gått ca 45 minuter och den har torkat helt så ska du börja dra av masken. Det hjälper en gnutta att göra olika grimaser efter att den är helt torr, då är det enklare att börja dra loss masken.
Det gör lite ont att dra loss där du har småhår faktiskt, men annars så känner man verkligen som att den drar bort alla orenheter och döda hudceller från djupet.

Alltså. Det är ingen vacker syn med alla döda hudceller och pormaskar på, sorry. Tänk att detta faktiskt suttit på mitt ansikte, jag känner mig lite äcklad men också tillfredställande att bli av med allt.

Tadaa!
Det känns verkligen som att masken drog bort alla orenheter och lämnade mig en mjuk och framförallt ren och len hud. Som att huden blev återupplivad.
Som jag sa i början på mitt inlägg så känns det ibland som lyx behandling, och så är känslan också, men detta behöver tvärtemot andra behandlingar inte kosta skjortan.

Nu mina vänner har jag fått äran att ge er ett unikt rabattkod som ger er 2 gratis Face Gel och 2 gratis Pore Mask på köpet när ni beställer The Incredible Face Mask med min kod satu1 som ni anger i kassan.

Ni kan även klicka HÄR för att komma direkt till erbjudandet där koden redan är aktiverad.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jeanette

    Tack för tips 🙂 du har så snygga ögonfransar! Är dom gjorda på salong? Och isåfall vilken sort är det? Vill göra men tycker det är en liten djungel det där med volym och andra sorter haha 🙂

  2. Maria

    Läste rubriken fel först, tyckte det stod superkul för återupplivning av hunden… men det var ju en ansiktsmask o jag blev glad över det 🙂

stats