My Baby Dolls

No go Zone

Nu börjar jag se ett slut på övervåningens kaos. 🙈 Hela tre (3!) gånger har vi varit inne och handlat färg till fondväggen i twinsens samt Olivia & Kevins rum och bara inte fått till det.

Jag har tömt båda rummen och flyttat allt till barnens allrum där uppe (därav kaoset) skruvst bort allt från väggarna, spacklat och slipat.

Vi hade tänkt ha samma fondfärg (nån blå turkos) i båda rummen men den funkade inte alls till Olivia och Kevins rum så vi bestämde att det ska bli en grå. A handlade och målade- beige! Resten av väggarna blir vita.

Så idag gick vi igen och det blev nog bra.

Andres är uppe och målar en andra vända så imorgon när allt torkat ordentligt får jag börja flytta in möbler igen, wiiiie!

Just nu har det varit en ”no go zone” i nästan två veckor och pedant perfektionist som jag är , har jag bara undvikit hela röran. Vilket är lättare sagt än gjort. Sängar, lådor, påsar, möbler, leksaker och hyllor öööverallt. Men imorn sätter jag igång, hoppas att det blir så bra som jag tänkt mig 🙂

Bjuder på några bilder på mitt lilla minimonster 😆

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats