My Baby Dolls

Lite nytt till Isabelle

Hello,
Vi var ute en stund på förmiddagen, Celina fick låna en jacka av Olivia som satt som en klänning på henne. Jag berättade förut om att Celina glömde sin jacka på bussen när vi gick av hastigt, ingen har lämnat in den så kanske den har fått följa med hem med något annat barn….?
Bara åka på jack-jakt snarast då. *suck*

Köpte lite nytt till Isabelle förra veckan. Jag är nästan lika tokig med mössor som med rosetter till henne. Älskar mössor och tycker att det är kul att byta 😀 Nu återstår vinteroverall till henne, sen är hon klar. Och skor ja… vad ska man ha för vinterskor till så små fötter? Vad har ni till era små?

Jacka och halsdukar från H&M, mössor från KappAhl 🙂

Idag fick jag paket från Reima- Nicole och Vanessas vinterjackor har kommit, även vinterskor till Danilo & Jonathan- jag kan visa senare när jag packat upp allt. Känns skönt att det börjar bli klart med allt sånt, det blev bara höst och kallt så hastigt tycker jag, lika hastigt kommer väl snön också?

Isabelle sover nu och jag har precis målat klart elementrör i twinsens och Olivia & Kevins rum. Snart  när det har torkat klart kan jag städa, moppa och tvätta fönster innan dom flyttar in igen.

Jag försökte mig på lite fina bilder idag, men det gick inte alls. 😀 Jag ville så gärna ha en bild på alla 3 småttingar, men Isabelle smet så fort och Celina var väldigt upptagen med annat.
Ni ser baby Belle i hörnet av bilden nedan… så snabb var hon.

Så jag bestämde mig för att ställa henne några meter bort och snabbt ställa mig och ta bild när hon kommit till syskonen…. Men det funkade inte som jag hade föreställt mig. 😀


Celina orkade inte och sprang och lekte…. Lillasyster skulle prompt följa med.

Så vi avslutade det där och så fick dem springa iväg och leka istället.
Ibland blir det bara så bra utan att ens försöka, såna ögonblick är underbara att fånga. Sen när man ”försöker för mycket” så blir det oftast pannkaka. Så jag ska strunta i det och vara beredd på ett ögonblick som dom skapar själva ♡ (Oftast brukar såna ögonblick komma när man inte är redo alls.)

Nu vaknade Isabelle, det är dags för lunch och sen ska jag städa och börja flytta in möbler igen, wieee!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Dzeniie

    Beroende på var i stockholm du åkte buss, ring till depån! Finns ju blandannat Nobina Jordbro och Bussgaraget i Haninge. Kanske låg jackan kvar på bussen till slutstationen och busschauffören plockade in den? Testa iallafall 🙂

  2. Helena H

    Härliga bilder, trots den lilla rymlingen. 😀 Gå in på Kavat,se o kika på deras barnkänga Yxhult! Toppenbra vinterkänga åt mindre barn. Lätt att ta på, lätt att gå i, och varmt ullfoder. Finns i massa härliga färger, och ett par blommiga. 🙂

  3. Dani

    Vart glömde du jackan? Om de är en sl buss t.ex tas de fleeeera veckor till den når hittegodscentralen. Jag har jobbat där så jag vet oavsett vad som sägs. Klädesplagg brukar inte direkt va prioriterat gods så att säga.

stats