Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Små stressad?

Kväll i vårt hus och alla ligger i sina sängar och sover, stora tjejerna ligger och viskar “diskret” i sina rum.

Jag hade tänkt att skriva svar på era frågor idag, men jag är helt slut. Har haft en så stressig eftermiddag/kväll att jag är helt trött i huvudet nu.

Jag är perfektionist och behöver alltså ordning och reda omkring mig och har jag projekt som är liggandes ogjort så känner jag att det stör mig och jag blir stressad av det inombords. Jag vet att jag måste sänka kraven på mig själv, men jag vet också att jag måste få det gjort så stör det inte mig mer.

Som nu- Jag har verkligen STOR rensat i alla 9 barnens garderober och organiserat och sorterat om. Jag har slängt så mycket kläder som är missfärgade och slitna och lagt för små kläder i högar som ska organiseras i kartonger uppe på vinden. Och även lagt en stor hög kläder som jag har gett till barn som behöver dem mer.

Nu så ligger dessa högar på golvet som ska upp till vinden och bara det är ett stort projekt i sig, för har jag börjat organisera så fortsätter det oftast från rum till rum. Och då vet jag att jag måste fixa kartongerna på vinden… ni hör ju. Issues.🤣

Men så jäkla skönt när det är gjort! När jag är uppe på vinden och rotar så tänkte jag ta ner alla höst och vinter kartonger också för att stämma av vad som finns och vad som behövs inför den kallare säsong som vi snart har framför oss. Som sagt, jag mår som bäst när jag har stenkoll och ordning och reda. Några fler såna där ute?🤪😅🥰

Några bilder från senaste dagarna💓

Nu ser jag också att några av mina inlägg har blivit publicerade två gånger i rad av någon märklig anledning, jag kollar upp det imorgon😅

Ha en fin kväll allihopa, kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Millie

  Ja det stressar mig enormt. Problemet är att jag jobbar heltid och är borta 9 h/dag. När jag kommer hem är jag helt slut! Önskar mig en ledig dag eller två så jag kommer ikapp hemma….

 2. Hanna

  Åh, önskar så att jag hade lite av ditt driv. Här blir saker och projekt liggande och visst skaver det men jag kommer aldrig igång tyvärr. Grattis till nummer 10 förresten. Hoppas allt går bra!

 3. Sofia

  Jag älskar ordning och reda MEN jag får inte till det i vårat nya hus, stil och varsak på sin plats. Flyttar om hela tiden 🤷‍♀️ Vad fina t-shirts tjejerna har med Kajsa anka, vart är de ifrån 😍 Längtar efter inlägget om baby nr 10❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Fantastiskt vilken gåva.

 4. Emma

  Hej, jag är likadan, extremt pedant.
  Kan bli jobbigt för både mig och min familj, hehe
  Planerar också väldigt och är alltid ute i jättegod tid, köpte de första julklapparna i våras.
  Så otroligt söt Melanie är, tycker hon är lik Olivia.
  Tänk att den lilla bebisen där ska bli storasyster<3

 5. Isabelle

  Älskar din blogg ❤️ Så roligt att läsa. Har själv 5 barn så 10 kommer absolut bli en utmaning ☺️
  Jag älskar organisering, sortering och inredning skulle gärna vilja läsa och se mer om hur du organiserat ditt hus och dina barnrum.
  Kram från Isabelle

  Ps, du har en lite pojke i magen denna gång 💙💙

 6. Ulrica

  Nu har vi bara tre barn, men jag är exakt likadan 🙈 Jag börjar några veckor innan sommarlovet är slut att gå igenom barnens kläder och skriva upp sånt som behövs och sortera ut för små och slitna kläder. Jag går även igenom skalkläder, stövlar, vinterkläder m.m för att ha stenkoll på vad som behövs. Är en sån skön känsla när det är gjort och jag har koll på allt 🤗

stats