Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Bästa ljudet

Annons för Babyland

Hej alla fina läsare!

Wow, jag måste säga att jag hade en klump i magen när jag öppnade kommentarsfältet, precis varför kan jag berätta närmare imorgon- men… TUSEN TACK för alla era fina meddelanden och grattis med lycko önskningar! Jag har lite svårt att se alla kommentarer då jag läser och skriver via mobilen just nu, men jag ordnar det tills imorgon och då ska jag också berätta varför klumpen i magen fanns där.

Ni är ju bara för fina! Så många frågor och jag ska sammanfatta allt till ett eget inlägg som alla kan ta del av. Som sagt- det gör jag snabbast och smidigast via datorn där jag har större inblick så det får bli imorgon för just nu ligger jag i badet och låter tankarna snurra och barnen sover.

Jag ville bara tipsa er om Melanies snuttisar. Jag vet att jag själv letade med ljus och lykta för att hitta just de gosigaste och mjukaste snuttisarna när jag var gravid.

Dom här är dom bästa! Och dom blir bara mjukare och mjukare. Melanie har en med sig överallt, med en napphängare och napp, det är som att dem har sömnmedel för hon blir sådär gosig direkt när hon får en.

Älskar dem med kanin öronen, Melanie pillar på öronen och gosar med dem 😍

Finns massor med olika färger också så ni hittar en favorit, klicka HÄR för att komma till dem.

Tänk att min lilla bebis blir 6 månader på lördag?? Ett halvår!?

Jag funderar på att hämta ner syskonens gamla lära-gå-stol eller lekstol (<—- länk) som dom heter och låta Melanie testa lite.

Idag skrattade hon så hon kiknade när hag kittlade henne, det är det bästa ljudet jag vet, mitt hjärta smälter😭❤️😍

Näe nu ska jag upp ur badet, jag & A ska titta på film och äta något gott.

Ha en fin kväll allihopa, tack för att ni finns.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Veronika

    Melanie and Olivia look really like twins 😍 I literally fell in love with your insta , wonderful family !!!! Sending kisses from Ukraine 🇺🇦❤️

stats