My Baby Dolls

Skönsång på morgonkvisten

Vi började denna morgon med att ringa min storasyster Karolina och sjunga för glatta livet då hon fyller år idag!
♡ Grattis på din dag sis! ♡ Vi slår klackarna i taket när vi firar dig om några veckor 😉
Älskar dig!

Jaha vad mer är nytt då?

Jag gillar inte den långa vintern, jag är en vår/sommar människa ut i fingerspetsarna- men just när det finns massor med snö och det är sådär krispigt ute, träden är vita- that i like.

Vi försöker vara ute och leka varje dag och jag måste säga att jag beundrar Isabelles kämpar anda så mycket. Jag kunde inte sluta skratta åt min lilla tjej som knatade runt på tomten med alla vinterkläder, som hade en fix idé att ta sig upp för den lilla backen för att sen sätta sig ner och åka ner med rumpan, men bara det att det tog sån tid för henne att kämpa sig upp, för hon ramlade på rumpan eller nosen hela tiden, och rullade tillbaka ner och så kämpade hon sig upp på bena för att fortsätta igen. Alltså vilken ansträngning för att åka nerför backen med rumpan två meter. 😀
Jag tänkte att detta måste suga musten ur henne- och mycket riktigt somnade hon på soffan bredvid mig vid 18.15 redan- helt omöjligt att hålla henne vaken 🙂


Olivia, Celina & Kevin lekte egna lekar.


Lilla hjärtat ♡

Idag när alla syskonen kom hem gick vi ut till pulkabacken. Vanessa som äntligen fått sin mobil tillbaka efter 2.5 månader borta ville hellre stanna hemma och pilla på mobilen…. 😉

Jag älskar den här delen av stället vi bor, så fint- alla årstider.

Wiiwi min Wiiwi,

Jag är helt virrig om dagarna nuförtiden. Tänkte fråga hur veckan har kickat igång men sen fattade jag att det är ju fredag imorgon 😀 Några planer?

Olivia ska bland annat på kalas på lekland, jag funderar på att ta hela gänget med dit då Andres jobbar. Vi får se.

Följer ni mig på instagram förresten?
Har ni sett mina händelser? (Ni vet där man kan följa videos osv.) Där ser ni Isabelles nya grej! Hon är då överallt 😀

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Minna

    Va lika ni är Karro och Du.Inte tänkt utbilda dig inom skönhetsbranchen som hon?Tex naglar.Det kan man sköta hemifrån.Och utbildning är kort.Och säjert kanbhon hjäkpa dig med den biten😉.Eller kanske något du tänkt redan eller nåt annat??Eller sen bara fortsätta vara hemma och njuta av barnen.Det gör du oxå bättre än bra😊

stats