My Baby Dolls

Påse skit- but what to do.

Hej allihopa, mår ni bra?
Jag har varit helt slut på kvällarna då jag haft en hel del jobb som jag hade deadline på, men nu är allt skickat vidare för godkännande så det är lugnare just nu 🙂

Häromdagen var jag på Port73 i jakt efter lite nya kläder till baby Belle.
Hon har börjat växa ur massvis med kläder, byxor som sitter på halvstång och bildar en glipa mellan skon och byxan. Samt tröjor/bodys vars armar har blivit lite för korta och tighta 😀 Varenda dag när jag viker tvätt så plockar jag bort något som är för litet, för flera av barnen.

Vet ni vad jag har märkt och vad jag faktiskt fick påminna mig själv om häromdagen.
– Att jag gör samma misstag varenda år med barnens kläder. Det vill säga att dom börjar växa ur sina kläder runt denna årstid, och så köper jag på mig en massa nya kläder, långärmade osv. Och så kommer ju vår och sommar och allt blir nästintill oanvända fram till hösten och då är allt för smått igen! Helt onödigt. Så jag försöker hålla mig från att köpa en massa onödigt och spara till sommar shoppingen 😉 Dessutom mycket roligare 😉
Tillbaka till shoppingen för Isabelle- jag hittade ingenting till henne.
Så igår gick jag till förrådet för att kolla om jag har något undanplockat efter systrarna, en storlek större än den hon har nu och hittade en hel kartong! Jag minns när jag gjorde det sist och allt var så stort på henne, det är helt sjukt vad tiden går fort och vad dom små växer. ♡
Och kläderna då, det var ju som igår som Celina hade dom på sig?
Men jag var såå glad, jag satte igång och tvättade allt i 60 grader direkt och plötsligt fick hon en helt ny garderob.

Idag var jag så trött att jag struntade i tvätthögen och la mig på soffan när Isabelle sov sin siesta. Gjorde ingenting. Så. Skönt. Annars är det fart på mig hela tiden. Jag ska bli bättre på att pausa när jag behöver det. Vi gick ut och lekte i friska luften när hon hade vaknat och trots att vi bara var på vår egen tomt så var det skönt at komma ut och få friskt luft.

Jag hade typ bestämt mig för att ta en paus från fransförlängningen och har inte gjort det sen början av december. Inte för att jag inte tycker att det är fint, men för att jag inte orkar. Mina egna fransar är helt förstörda och jag ser ut som en påse skit ungefär och jag undrar ju vem den gamla tanten är som tittar tillbaka mot mig i spegeln…. Så ovant och naket. Speciellt då mina egna blev så korta och… obefintliga. (jag brukade ha långa egna) Det är ungefär nu jag brukar trilla dit igen och få fransarna gjorda, jag personligen tycker att man känner sig så mycket piggare med dom. Annars kan jag se ut såhär och vänta i några månader…..
What to do, what to do…..
Dessutom har jag hårförlängningen kvar också och det har växt massor sen jag gjorde dom och jag börjar få panik över att känna vaxen i huvudet. Inte gör det saken lättare att man är likblek. Ni hör ju. Jag är med andra ord så trött på mig själv. Jag behöööver sol och värme real bad.
Jag kommer att rycka upp mig snart, det är bara lite stress i mitt huvud med huset och allt.
OCH- så går vi ju mot ljusare tider. Dagarna blir längre och snart är det vår, då känns ju allt mycket lättare och enklare bara det. 🙂

Imorgon tänkte jag lägga upp en throwback inlägg till vår resa till Cypern.
Vad skulle ni tycka om det?

Nä nu ska vi titta på serier. Har ni några bra tips förresten?

Kram!
XOXO/Satu

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Louice

    Hej Satu! Ser att andra redan skrivit det men jag vill också rekommendera fransserum, funkade jättebra för mig när jag slutade med fransar!! Köpte en billig sort på kicks och det hjälpte verkligen! Så man behöver inte köpa dyraste märket heller, min kostade runt 200kr typ 👍🏻

  2. Johanna

    Du är fin som du är😍Tycker det är härligt(missförstå mig rätt) att du skriver även om det dåliga,att även du har dåliga dagar.Känns som att du ändrat ditt sätt att skriva sista tiden,det har blivit mera personligt.Fattar att man inte vill skriva om ALLT när man är offentlig, men nu får man även höra om de mindre ”bra” grejerna,du känns mera..mänsklig haha. Love it😊

  3. PW

    Jag använder fransserum istället nuförtiden – det funkar jättebra och nu har jag långa egna fransar istället.

stats