My Baby Dolls

Sista dagen som sex!

{{ Reklam för Babyland }}

Bara minuter kvar nu av sista dygnet som sex, när han öppnar sina bruna ögon är han 7 år, min älskade gobulle Kevin.

Som han har väntat och längtat och räknat ner. Idag har vi haft fullt upp- jag har slagit in Kevins presenter, Andres & Kevin har varit och handlat fika och annat till kalaset och så skickade jag med Vanessa för dom skulle in på Party Land och handla ballong grejer.

Minns ni förra året, när Kevin skulle fylla 6 och han och Andres skulle handla ballonger- och så kommer dom hem med en stor helium sjua. (Observera att han fyllde 6…) Jag kunde verkligen inte sluta skratta när jag såg den stora sjuan!

(Ni hittar det inlägget HÄR) ??

Så jag skickade med Vanessa för säkerhetsskull 😉 och dom kom hem med rätt siffra.

Jag & Olivia hjälpte Kevin med tårtorna. Kevin gjorde ena & Olivia den andra. Jag assisterade bara 😉

Några av Kevins presenter ?

Det här är killen som älskar Superhjältarna (som ni kan se) Så jag passade på att beställa hem från nätet när jag ändå klickade hem en grej till Benjamin och just Babyland har supersnabba leveranser.

Det blev lite pussel, en del lego, gubbar osv.

Ni hittar dem HÄR.

Benjamin har gymmat lite idag med. Jag älskar hans små armar som viftar omkring!

Här har ni en länk till babygym, det finns ju sååå många fina att välja bland.

Ska också kolla igenom vad vi har för leksaker efter Melanie, till Benjamin nu när han börjar bli intresserad.

Min vän blev ensamstående med sina barn helt plötsligt och utan nånting alls så jag har gett bort så mycket prylar/kläder om ni undrar varför jag eventuellt behöver köpa nytt.? Jag hjälper hellre vänner när dom behöver det än låter grejerna stå och samla damm nånstans.

Jag har också hunnit ta några vändor upp till vinden för att ta ner några uppdaterade storlekar till barnen. Älskar att dom kan ärva av varandra, känns ändå lite bitterljuvt- för visst var det inte så länge sen dom hade på sig dessa kläder, och nu är syskonen i den storleken. Men- det känns alltid som julafton att få in nya storlekar från vinden och samtidigt ta upp sådant som blivit för litet. Ärver era barn av varandra med? Jag är en riktig sucker för barnkläder alltså, och just nu håller jag på att uppdatera sommargarderoberna hos alla 10 (!) barnen.

Vill ni se vad jag handlar så klicka gärna på hjärtat under inlägget. 🙂

Barnen har även haft en kompis här, dom har ätit glass och spelat brädspel.

Men nu går mina ögom i kors så det är dags att natta kudden, imorgon ska vi upp och väcks vår nyblivna 7- åring med sång och bakelse i sängen?

Kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maria

  Mina barn ärver efter varann, men de behövs alltid kompletteras med kläder ändå, för dom är olika stora vid årstiderna..

 2. Sabina

  Mina barn 2 flickor, ärver till viss del av varandra. De har dock inte samma stil, smak. Stora är Ssååå tjejig med klänningar, rosa, spets etc och kollas favorit färg är blå

 3. Anna

  Hade önskat en mer vardaglig blogg, nu blir de mest reklam, födelsedagar småbarnens månadsdagar å BVC (?)… är själv snart 6 barns mamma å de hade vart roligt å följa din vardag…

  1. Me & My Baby Dolls

   Anna- Tråkigt att du tycker att det är mest reklam. Det är så många som efterfrågar var jag tex köper barnens kläder så då försöker jag länka så jag kan inspirera och inte behöver svara på 17237 likadana frågor om just dem plaggen. Och länkar jag så behöver jag skriva att det är ”reklam” högst upp på inläggen. Jag skriver ju vardagligt i dem inläggen också. Men att det blir mycket kalas och årsdagar och BVC besök så beror på att så ser våran vardag ut just nu. Ha en fin dag,

 4. Malin

  Vi har tre flickor och de ärver av varandra så mycket det bara går. Ibland är det fel säsong eller storlek då brukar jag försöka hitta 2hand först. När yngsta har vuxit ur klädrna så skeppas det vidare till barnens lilla tjejkusin. Perfekt ?

 5. Johanna

  Grattis Kevin!!
  Kan inte du skriva ett inlägg om hur ni gör era tårtor, de ser så goda ut. Vad ni har i etc? Kram

stats