My Baby Dolls

Glider runt

|| Reklam för Jollyroom || Sooooom jag (och barnen) har gått de senaste dagarna. Vi har haft fantastiskt superväder och verkligen njutit av solen och värmen och varit ute hela dagarna. Igår tog vi ut barnens sparkcyklar och dom gled runt i timmar här omkring.
Danilo & Jonathans dirt sparkcyklar är från Impulse och dom känns mer robusta. Jollyroom har just nu en kampanj där just twinsens sparkcyklar ger 10% rabatt med deras kod, kika mer HÄR.
En liten dricka paus ??✌? Jag måste bara säga- Celina & Olivias sparkcyklar ?? Sååå snygga! Och verkligen bästa glidet!
Ser ni färgen?? Neo-chrome och färgen skiftar så snyggt! Ni hittar dom HÄR.
Älskar denna coola lilla tjej!?
Vi kunde inte hålla oss, utan Kevin fick en tidig födelsedagspresent- en större cykel ? Så då fick Celina hans gamla ✌? Just nu övar han på att ha kontroll över cykeln, han känner sig så stor och så stolt över sig själv nu.☺️
Vilka ute grejer gillar du/ditt barn mest? Jag älskar inlines men av uppenbarliga skäl har det blivit så att jag inte åkt på länge. Mina stora tjejer gillar elsparkcykla, twinsen cykla och resten älskar att sparkcykla. Anyways. Ni hittar allt för utelek/sport här. ? Runaway baby ? Nähe hörni, nu ska jag & Andres fortsätta kolla våran serie. ☺️ Natti natti
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sanna

    Mina barn älskar oxå sparkcyklar/kickbikes ? O så härligt nu med värmen o sopade gator!?? Sonen önskade sig en sån där regnbågsfärgad kickbike, men tycker de är på tok för dyra!?? Sonen älskar o göra tricks o så o då slits de oxå mkt. Köpte en på Biltema för 499kr, tricksparkcykel ist. Är toppen bra o han är sååå nöjd!? Det gulliga är att när vi berättade vad den andra kostade för honom så sa han ”nej, en sån vill jag inte ha! Är alldeles för mkt pengar! ? Finns billigare som är lika bra! Men det är ju vad vi tycker. Sen om andra köper det bryr jag mig inte alls om!? Alla gör som man vill o passar för sin familj!?? Hoppas ni med får en solig dag, här skiner solen ? Man får njuta innan det blir några dagar me kyla o snöblandat regn ?

stats