My Baby Dolls

Kevin 7 år!

Halloj allihopa, mår ni bra?

Här hemma har vi dragit igång med en köksrenovering som vi pratat så länge om, det ska bytas golv, bänkskiva och knoppar på alla handtag, tror att det kommer att bli superfint! Kyl & Frys kommer att flyttas och dörren in i tvättstugan kommer att stängas igen för vi ska bygga ett större badrum istället. 😅 Jag tänkte fota imorgon så ni får hänga med!

Nu är det måndag (säger det mest för att påminna mig själv) och en ny vecka har kickat igång. I helgen kalasade vi för Kevin som fyllde 7 år! Plötsligt pep våra mobiler, vi alla hade fått sms från Andres & Kevin där det stod att vi är bjudna på riktig fest på kvällen. Så kul ide, det var andra gången nu med inbjudan via sms 😍

På morgonen låtsades Kevin att sova när vi snög upp till hans rum med bakelse, ballonger och sång. Glädjen i hans ögon, priceless.

Sen öppnade han presenter och vi åt gofrukost.

På förmiddagen kom Mummu & Puua över och min systerdotter Felicia.

Vi fikade, lyssnade på musik, sjöng och hade riktigt mysigt.

Let the party begin 🎈🥰

Den ”obligatoriska” syskonbilden 🥰

Det roliga är att dom frågar den som fyller år, ”vad har vi för färgtema idag?”😂😅

På kvällen, efter middan som Kevin fick bestämma släckte vi ner hela huset, tände lite ljus och drog för gardinerna och satte på discolampan- och så var det paaaarty!

Det var högtalare och dans, massa godsaker och alla var så glada, trots att det ”bara var vi”

På kvällen sen blev det film och godisskålen kom fram när Melanie hade somnat. Av erfarenhet vet vi att hon gillar att smaka på godisar och slänger sedan tillbaka slickade godisar i skålen. 🙈

Nästa födelsedag är redan nu på lördag, då våran prinsessa Celina fyller hela 6 år (!!!)

Tusen tack till alla som grattat Kevin, på eller annat sätt. Han blev verkligen så himla glad för alla gratilationer och alla dom kom ihåg honom, så tack!

XOXO/ Satu & my baby dolls

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sisko Kanerva

    Aivan mahtavat Kevinin juhlat. Minä en kestä miten iloisia ja suloisia kaikki juhlijat ovatkaan. Pieni Benjamin ’rokkaripoika’ en kestä. Eipä tarvitse koko kylää mukaan juhliin kun omasta takaa löytyy iso porukka. Onnea koko perheelle, olette mahtavia 👍

  2. Mia Klasson

    What a wonderful party 🎉 Melanie looks like a little doll. Benjamin looks just like daddy. You have so beautiful children, you are very blessed.

stats