My Baby Dolls

Benjamin 4 månader

Den här dagen gick ju inte alls som tänkt.
Under natten har det hostats i flera rum och på morgonen har det klagats på halsont så istället för att handla lite presenter till Celina så har vi haft en lugn hemmadag.

Istället för mina morgon sysslor i morse så har jag suttit i telefon och jagat Nicoles lärare och rektorer, Jag var så himla orolig! Jag fick ett mail att Nicole har fått ogiltigt frånvaro från sin första lektion och jag kände en klump i magen direkt. Det kan ju inte stämma, vi pratade med varandra när hon hade kommit fram till skolan. Kontaktade både hennes mentor och biträdande rektor, men ingen svarade.
Jag kände mig mer och mer orolig, är det bara ett miss eller ska jag ut och leta? Ni vet ju, man tänker det värsta direkt. Och Nicole är verkligen inte den som går till skolan och sedan skolkar, Hon svarade inte i telefon heller. Ringde den andra rektorn två gånger och fick sen tag på henne som lovade kolla upp. Japp, hon var i skolan och satt och gjorde prov. ”Det har bara blivit någon miss” sa dom men gaaah så orolig jag blev.

Jag hann inte posta igår, men igår blev min lilla Benito (Benjamin) 4 månader! Alltså what. HUR?


Han är verkligen världens goaste bebis!
Så glad och gosig!
Han har börjat visa intresse för leksaker men han är inget fan av att ligga på mage och träna.
Han blir så glad och ler så fort någon kommer och pratar med honom, och han ”pratar” själv också- det måste vara världens gulligaste ljud. ♡

Han sover fortfarande 3 timmars intervaller och jag längtar tills han börjar sova längre pass.

Mammas Jami-nami jag älskar dig mest av allt! ♡♡♡ (och alla hans syskon såklart)

Nu håller jag på att leta fram bilder där syskonen var 4 månader, för att jämföra likheter och skillnader dom emellan 🙂

Hoppas att ni mår bra allihopa? Och era nära och kära? Har alla klarat er från corona?
Har någon av er fått covid vaccin? Vilket och hur reagerade ni?
Mina föräldrar har fått första dosen och allt gick bra. ♡

Nähep, nu hoppas jag på en bättre natt och mindre hostande. men först- ett varmt bad.

Ta hand om varandra, Kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna

  Japp! Haft covid i januari. Fått båda doserna vaccin i februari och mars ?? fick biverkningar båda gångerna. Jobbar med äldre multisjuka.

 2. Anna

  Japp! Haft covid i januari. Fått båda doserna vaccin i februari och mars ?? fick biverkningar båda gångerna. Jobbar med äldre multisjuka.

 3. Emma

  Men alltså hur söt är inte Benjamin ??
  Min sambo fick covid över jul och har konstaterat pots (långtidscovid), min farmor fick första sprutan men somnade tyvärr in efter det, min neurosjuka farbror dog en månad efter så livet känns så himla tungt just nu! Blir alltid glad av dina inlägg ❤️

 4. Sabina

  Jag har fått Astras dos 1 och fick feber, frossa och huvudvärk. Ska få ett annat i dos 2 få jag är under 65. Hade gärna tagit Astras som dos 2 Men men

 5. Linda

  Så söta dina barn är, Jag e vaccinerad fick via jobbet jobbar på sjukhus på ortoped operation. Men har varit utlånad till IVA där jag varit i ca 8 veckor. jag märkte inget av vaccinet. Hade själv Covid förra sommaren vilket jag inte märkt av heller. Jag testade för antikroppar i aug, då hade jag det. Kram till dig och din fina familj <3

 6. samps

  är färdigvaccinerad sen februari (fick via KS när jag jobbade på covid-IMA) och mina föräldrar (66 och 64 år) har båda fått första dosen så det känns skönt 😀 vi alla tre har fått pfizers. första sprutan kände jag inte av mer än att armen var typ helt oanvändbar så fort jag lyfte liiite för högt med axeln (fick sprutan på morgonen typ 11 och kände väl av armen kring 20-tiden), så satt väl mer eller mindre orörlig med den i typ 2,5 dag haha 😀 andra sprutan fick jag molvärk (mindre ont men snabbare) av typ direkt efter stick och det höll i sig resten av dagen (även mycket mer ömt kring insticket i typ 4-5 dagar efteråt, första sprutan gjorde ju förvisso hela överarmen/axeln ont iofs), sen feber ganska prick 12 timmar efter och så höll det i sig i 2 dagar. men ändå ganska lindrigt ändå i mitt tycke, finns ju dom som mår märkbart sämre redan av första sprutan 😀

 7. Niobarnsmamman

  Jag fick min första dos av vaccinet i dag pga att jag jobbar inom vården. Jag har inte fått nån reaktion hittills så jag hoppas att det går bra. Här i Finland har vi haft strängare restriktioner redan från start, så ingen i vår familj eller av våra släktingar och vänner har blivit smittade. För några månader sen fick en elev i sjuan corona och då hamnade alla elever i de två klasserna som hon hade varit i att sitta i karantän. En annan elev hade hunnit bli smittad men sen blev det inga fler. Men visst finns coronan här också, speciellt i de större städerna. Det ska bli skönt att småningom få återgå till lite normalare förhållanden. Nu ska vi verkligen hoppas att ni inte har corona, utan en vanlig liten förkylning. Krya på er!

stats