My Baby Dolls

Sista BVC besöket & Sista kvällen som 4!

Kväll/natt i vårt hus och om ca. 20 minuter fyller min lilla stjärna Isabelle 5 år, en hel hand! Sooooom hon har längtat och väntat.

Innan jag börjar berätta om våran dag så tänkte jag dela om Isabelles 5-års besök på BVC här i veckan. Hennes sista besök, sedan tar skolan över nästa höst. Det blev koll på vikt och längd- vilket var superbra och hon följer sin kurva alldeles perfekt. Sedan syn och hörseltest. Syntestet gick väl ok, men hon jade svårt att se de två nedersta raderna så hon ska tilllbaka om några veckor. Sedan hörseltestet då… Ni kanske minns när hon gjorde hörseltestet vid 4-årsålder och att det var ett katastrof. Hon skulle lägga kastanjer i en låda när hon hörde ett pip-ljud från hörlurarna, men där satt hon och la sina kastanjer i lådan tid och otid, när hon själv kände för det. ? Sköterskan sa till henne flera gånger och tappade tålamodet, så hon gick ut och tog in en annan sköterska istället. Det var nog lika bra att ta in en kompetent sköterska på en gång för har man inte tålamodet så bör man nog inte jobba med barn alls tänker jag. Men det är Bebo i ett nötskal. Haha? Så denna sköterska hade läst i journalen att det inte gick så jättebra förra gången, så vi tog testet igen. Och det gixk huuur bra oxh smidigt som helat. Som ett skolexemplar sa hon. Oxh hon testade henne lite extra också. Phew!

Bebo fick öven sin vaccination mot påssjuka, polio, röda hund, mässlingen och det där.❤️ Men nu- hejdå BVC för Bebos del.

Idag har vi vart på Partyland och handlat inför kalaset imorgon, hon var så stolt när hon valde sina ballonger och även handlat för fikat. Hon har varit så taggad och jag vet att hon gick och la sig med fjärilar i magen ikväll. Sista kvällen som 4 år.

Några av syskonen hjälpte till att slå in alla presenter nu ikväll. Imorgon gör vi tårtor och bakar och dekorerar inför hennes födelsedags kalas.?

Det är galet hur fort tiden går. Lika galet att man säger det så himla ofta och visst låter det som världens töntigaste klyscha, men det ÄR så. Tiden flyger ifrån en, speciellt kännbart är det när man har barn.

5 år… Jag minns när hon föddes som om det var igår. Vi hade precis, knappt 2 veckor innan flyttat ut till huset i Nynäshamn och bodde mitt i renoveringskaoset när hon föddes. Jag minns hur jag kände mig blåst på bebisbubblan, för vi totalrenoverade precis allt och vi alla, hela familjen bodde i allrummet på övervåningen, utan kök, badrum- vi hade ingenting i början.

När hon var 2 år flyttade vi därifrån, tillbaka hit till Handen, till parhuset där vi bor nu. ❤️

Bebo min Bebo. Jag satt och grinade som en liten bebis idag när jag höll på att skriva en text till dig och Nicole kom och undrade vad jag höll på med. Jadu. Känslorna är all over the place just nu. Vi kan skylla på graviditets hormonerna om vi vill, men jag vete fasiken inte om det bara är det. Jag ÄR JÄMT blödig vid speciella stunder. Som när ens bebis ska fylla en hel hand av år.

Det finns så mycket att säga om dig, Bebo. Om vilken personlighet, så stor karaktär och vilken fantastisk tjej du är. Det finns verkligen INGEN som du.

Du förgyller mina dagar och jag är så tacksam och glad att jag får tillbringa alla mina dagar tillsammans med dig, ända fram till skolstart nästa höst. Det blir aldrig en tråkig stund med dig. Du lever livet till fullo och är så full med livsglädje, energi och en nyfikenhet och mod utan dess like.

Du är den coolaste, snällaste, busigaste, gladaste och galnaste person jag vet, du är så underbar och rolig, alltid med ett leende på läpparna och bus i blicken. Du kommer helt utan filter, på gott och ont. Man vet aldrig vad du kan säga/göra vilket gör livet så mycket mer intressant ?

Du charmar alla omkring dig och du är så omtänksam med ett hjärta av guld.

Jag hoppas att du aldrig slutar vara dig själv, att du aldrig låter någon stoppa dig och få dig tappa din gnista- för du är verkligen BÄST!

Du är min bästa vän och jag älskar att följa din resa och se dig utvecklas och nyfiken utforska allt i din väg. Jag är så tacksam att jag får dela varenda dag tillsammans med dig och så stolt att vara din mamma.❤️ Älskar dig till stjärnstopp och tillbaka, miljoner gånger om.

Tack för att du alltid finns där❤️

Älskar dig Bebo, du är mitt allt.

Sista kvällen som 4!

”Vad skulle jag göra utan dig?” ?❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats