My Baby Dolls

Bb- väska snart klar

Nu har jag börjat packa BB väskan till mig och lillebror. Känns SÅ himla overkligt verkligen. Ska jag få en bebis att snosa på snart?? Det blev så mycket mer verkligt och ”nära” när jag tvättade alla babykläder och vek in dom i hans garderob. Herregud så små kläder!

Jag fylldes av ett enda lyckorus, tänk att jag ska få en liten bebis till, en liten människa att älska och följa❤️?? Det känns så himla ocerkligt och otroligt att jag inte ens kan förklara hur lyckligt lottad jag känner mig, hur glad och tacksam jag är för att jag får vara med på denna resa igen.

Min mamma sa till mig häromdagen att hon tycker att denna graviditet har gått så himla snabbt. Och det brukar dom flesta tycka som ser det på håll. Jag tycker att det gick jättefort först- och sen så himla långsamt.

Känns som att jag inte hunnit ”njuta” av denna graviditet alls faktiskt. Jag har bara försökt överleva dagen med illamående, kräkningar och yrsel. Sen nu de sista veckorna har jag haft så svårt med sömnen och oron. Alla skräckhistorier jag hör från höger och vänster. (Snälla prata inte om skräck upplevelser/händelser med gravida mammor/pappor, det triggar bara igång en massa ångest)

En person i vår närhet pratar varenda gång hon ser mig om hennes väninna som förlorade sitt barn sista veckan i magen och hur det kan hända alla, och det är hemskt att höra.

Men nu har jag bestämt mig. Jag SKA njuta av dessa sista veckor som gravid. Njuta så mycket jag bara kan! Jag ska vara positiv och allt kommer att gå bra. Jag ska njuta av hans ljuvliga sparkar i magen, för det är set bästa som finns när man är gravid. Jag ska njuta av de sista veckorna som 10 barnsmamma och jag ska njuta av min stora växande mage och jag ska t om njuta av illamåedet och tröttheten och att behöva gå och pissa 163748382527 miljoner gånger per natt- fast jag tror nog inte att jag kommer att sakna de där stunderna när bebis är här ??❤️

Snart är denna tid över och jag vill se positivt på allt detta. För det är det enda det egentligen är. En stor positiv sak som kommer från allt det ”jobbiga” och det är det värt miljoner gånger om. Jag ska få bli mamma igen.❤️

Blessed ❤️

Tvättat bebisens kläder & filtar

Här kommer även en uppdaterad lista på vad bebisen fortfarande behöver:

Jag har hämtat ut vagnen också och den var såååå fin! ? Ska visa er i ett inlägg snart!

Så nu har jag kvar lite strumpor och pyjamas, bilbarnstol som det är lite bråttom med och en babysitter /baby bouncer. Älskade våran till alla barnen, så himla bra! Måste bara ta tag indet och beställa.

Sen behöver jag lite napphållare. Skulle vilja ha ett med hans namn på ? Vet ni någon bra som gör sånt?

Vagnhänge har jag beställt, längtar tills den kommer?

Ingen aning om villen skötväska jag ska ha..

Ersättningen fick jag så många frågor om.

Att amma är inget mål jag har. Det är ingenting som jag kommer att stressa sönder mig för som jag gjorde med mina två första barn. Jag ska amma för att det är mysigt och för att bebis ska få i sig de första viktiga dropparna, men sen kommer jag även fylla på med ersättning. Kommer att bli superbra och så har jag gjort med mina andra barn. Så himla smidigt att fylla på ersättning i flaskan och ge i lugn och ro och veta precis hur mycket han får i sig. Så ja- ersättning ska finnas hemma direkt när vi kommer hem så jag vet att han får sin mat.

Så snart är BB väskan klar, jag behöver bara handla lite snacks till mig ?

Coca-cola och godis/choklad ska jag ha med mig. Jag brukar föda prematurt, så oftast har jag fått stanna på BB i 3 dagar just pga. det, och då har jag stannat själv då Andres åkt hem till syskonen. Så då känns det lite bättre med gottis? Meeen- jag hoppas ju att gå full tid (37+0) och åka hem direkt efter förlossning.

Nu håller jag på och boar för fullt här hemma. Rensar, sorterar och omorganiserar precis varje liten vrå av huset. Vill ha allt klart inför bebisen, för när han väl kommer vill jag njuta av bebis bubblan. Så bra man ju kan med 10 syskon här hemma ?

Baby belly ❤️

Lite random bilder från dagarna som gått:

På måndag har jag ultraljud inbokad och det ser jag sååå mycket fram emot!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. A

    Åhhh va mysigt!!! Jag blir avundsjuk! Så fantastiskt med en ny liten människa❤️Jag har fem barn och skulle lätt kunna tänka mig fler men tror att kroppen och min ålder får sätta punkt här. Varmt lycka till, ni verkar va en så fin familj! Och du är sååå fin som gravid!

stats