My Baby Dolls

Isabelle 5 år!

Vilket fint & lyckat kalasfirande vi fick till för våran virvelvind Bebo i fredags!

Morgonen började med att syskonen smög ner och Isabelle ”sov” kvar i sängen. (Olivias säng såklart, hon smyger in till henne varje natt)

Vi tog fram hennes ballonger och fixade ljus på donutsen som hon hade önskat sig 🙂 Sen smög vi upp för att sjunga!

Hon var så lycklig. Och att hon verkligen ”låtsades” att sova var ju så himla gulligt, trots att hon legat vaken med fjärilar i magen i väntan på oss ett tag redan.?

Vi sjöng för fulla muggar med våra underbara morgonstämmor och sedan gick vi ner för att öppna paket. Hemma hos oss sätter sig alla på golvet i en ring och så får alla turas om att ge paket till födelsedagsbarnet.

Under dagen har vi blåst upp ballonger som vi handlade på Partyland i Port73, ett supertips är verkligen deras girlang ballongen som man enkelt knyter fast i varandra som man kan hönga upp smidigt vart man nu vill. Det ser så mycket mer festligt ut med ballonger så.

Kevin hjälpte till att göra tårtor med Bebo och senare deog Andres iväg och handlade det sista inför fikat.

Snart var festen i full gång och huset var fullt med vänner/familj som kommit för att fira våran Bebo. Vi är verkligen så tacksamma för alla vi har omkring oss, alla som tog sig tiden till att komma på kalaset, som ringt och sjungit, som sms:at fina grattis hälsningar och ni världens finaste följare som grattat Isabelle här och på instagram. Jag berättade om varje sms för Isabelle och fast hon ”bara” fyllde 5 så sken hon som en sol, att ni tänkt på just henne på hennes stora dag. Ni ÄR bäst och vi är tacksamma för varenda en av er.❤️

Här kommer ett gäng bilder 🙂

Prinsessan Isabelle redo för kalas!

Såklart hann vi med den obligatoriska syskonbilden? (Kolla Jamis min, haha!)

Let the party begin ??

Det var ett trött kalas gäng vi hade här hemma på kvällen ? Vi har som tradition att födelsedagsbarnet får välja kvällsfilmen, men nu sov huvudpersonen innan hon ens hunnit ta sig från mattan upp till soffan ??

Kan inte fatta att Bebo min Bebo nu är 5!

Grattis igen älskade lilla stjärna, jag älskar dig mest!❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia

    Grattis i efterskott till Isabelle!? Tycker alltid ni fixar så fint till alla barnens födelsedagar. Imponerande eftersom det blir ganska många födelsedagar? Vilken lycka att få känns sig så uppvaktad av nära och kära.

stats