Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Rensa och sortera….

Idag har tiden bara rusat iväg och jag känner stressen av att inte få skriva av mig här på bloggen. Jag älskar ju det, jag älskar att skriva, det är lite som terapi och jag känner mig avslappnad när jag får tiden att skriva.
Men här är jag nu, barnen ligger i sina sängar och jag hör Nicole & Vanessa tissla och tassla i sina rum fortfarande.
Melina (barnens kusin) har vart här och hängt med oss så dom var uppspelta när det var läggdags.

I morse när jag lämnade barnen i skolan så ville Olivia följa med oss hem istället för föris, så hon har haft en hemmadag idag. Igår drog jag igång med att rensa i förrådet.
Andres hjälpte till med att bära ut allt vi har där inne och upp allt som jag ville gå igenom lite extra. Dvs. alla kartonger med urvuxna kläder, vinterkläder, skor, rubbet. Vi rensade och sorterade och så åkte Andres och twinsen iväg till tippen med första lasset. Både igår och idag har det varit ett mindre kaos i våran hall och vardagsrum med alla dess kartonger som A bar upp. Jag gick igenom allt, sorterade och la allt på rätta ställen och slängde en massa som jag inte fattar varför vi ens har sparat….? Har vi inte behövt prylarna på ca. 10 år så lär vi nog inte behöva de nu heller?
Positivt att jag gått igenom barnens vinterkläder och vet nu vem som behöver vad 😉
Är jag den enda som tycker att det är befriande att sortera och slänga/ge bort saker och plagg som man inte har användning av?
Idag har jag gått igenom alla 7 barnens garderober, tagit bort små storlekar och slängt ur och fyllt i kartongerna som varit nere i förrådet. Sommarplagg som dom kan tänkas kunna använda nästa sommar har jag lagt lite längre in i deras garderober nu. Så skönt att ha det gjort! Även min garderob har fått sig en rensning!
Lite frustrerande har det varit att gå igenom min garderob på mornarna när jag ska leta efter en topp att ha på mig när tröjorna sitter som magtröjor på mig eller tighta som korvskinn 😀 Nu la jag en liten hög med kläder som jag faktiskt kan ha på mig….. 😉
6 svarta säckar med kläder/skor bortskänktes och kastades beroende på skick. Imorgon ska alla kartonger ner igen.

Bilderna på datorn verkar ha hackat sig lite, så jag bjuder på dessa tre bilder från förra helgen.
Middag efter lite shopping 🙂
IMG_2345mybabydolls (13)
Jag ville ta en bild på grabbligan när dom hade klippt håret och fick med en linslus där på köpet 😀 IMG_2355
Älskar hennes busiga min 😀

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anso

    Jag är likadan. Det är så grymt skönt att få rensa bort kläder 🙂 och roligt att få ta upp gamla kläder från källaren som man helt hade glömt bort!

  2. Therese

    Tycker också det är skönt att rensa, härligt att kunna skänka eller sälja til någon annan som behöver det. Även att få en överblick vad som behövs inhandlas nytt:)

  3. A

    Gick igenom barnens vinterkläder/mössor/skor o tog bort sommarskorna på helgen. Äldsta barnet går förbi o ser på mig o säger: men hur orkar du hålla på, mamma?! Jag som älskar att rensa o sortera!! Så nej, du är inte ensam 🙂

stats