Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Finlandsfesten i Kungsan

Ja jisses alltså, dagarna bara rusar!Nu är det redan söndagkväll och jag inser att jag inte hunnit blogga alls under helgen. 

Igår hade vi fullt upp- var på bibblan och lämnade lite böcker, gick runt på torget, åkte på jakt efter en ny dammsugare då min trogna vän beslutade sig för att strejka för flera veckor sedan. Jag har envisats med att tejpa den lite här och där, i hopp om att den ska hålla en stund till… lets face it- att lägga ut pengar på en dammsugare just nu var inte så jätte lockande med alla utgifter vi har- men det var tydligen ett nödvändigt ont. 😉😆
Sen bestämde vi oss för att åka till Kungsträdgården och fira Finland 100 år!

Om 100 dagar (alltså den 6.12) fyller alltså mitt älskade Finland 100 år- dom hade ordnat ett stort firande där med olika artister, utställare, tävlingar, aktiviteter och spel. Vi kommer inte ha en chans att åka till Finland just på den aktuella 100-års självständighetsdagen, därför var det lite extra kul att uppleva det lite såhär.

Några var så glada när TV kom och filmade oss 😂

Naturligtvis var Muumin där också.☺️

Det var några bilder från våran dag ☺️

Nu ligger barnen och sover, imorgon är det skola och allihopa ska ha gympa, så idag var vi på “sista minuten jakt” efter innegympa skor till 3 av barnen 🙈

Imorgon hinner jag uppdatera med mer, nu ska jag ta ett varmt bad för mig själv 🤗 

Har ni haft en bra helg? Taggade inför en ny vecka? 

XOXO

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mia

    Samma lika här . I morgon vankas jympa för tvillingpojkarna . Kan inte säga att jag är redo för en ny skolavecka . Helgen har gått alldeless för fort .

stats