Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Räknar ner nu…

Hej ute i stugorna,
Hoppas allt är bra med er?

Snaaaart är det höstlov, så som vi längtar. Alla är på bättringsväg och vi räknar ner tiden tills alla är förbi 48 timmar symptomfria. (Imorgon!)

Har ni varit på Kokpunkten? Det är Sveriges första actionbad och förr förra helgen fick vi en VIP inbjudan till Kokpunktens premiär för deras nya VR-Ride som vi tyvärr fick avboka, men jag hoppas att vi kommer iväg på det snart ändå, hela vår familj är riktiga vattenmänniskor och älskar äventyrsbad!
Nu har dom en nyhet- nämligen VR-Ride som tar badrenalin till en helt ny nivå.
Jag har bara läst om detta, men man ska sätta på VR headset och slänga ut sig i vattenruchbanan.
Såhär står det på deras hemsida: “Ditt sinne reser genom bisarra världar samtidigt som din kropp forsar fram i vattnet. Det här är en upplevelse du aldrig varit i närheten av. Utmana verkligheten och testa VR-ride på Kokpunkten!” Dessutom kan du välja mellan 3 olika rides, Space Aliens, Snow Dragons och Sky Temple.
Det som jag skulle vilja testa är VR Dive där en helt vanlig pool förvandlas till världens djupaste hav eller storslagna rymd. Du simmar med hajar eller flyger högt över jorden. När du flyter i vattnet blir virtuella verklighetsupplevelsen kraftigare än någonsin med en nollgravitation känsla.

Det här är alltså inget samarbete, utan något som kanske är kul att testa på höstlovet?
Ni kan läsa mer om Kokpunkten HÄR.

Idag har vi haft en städrace här hemma, jag och barnen. Jag gav alla uppdrag med vad dom skulle göra och så skulle vi köra igång och samarbeta med att få huset städat.
Isabelle började bra, hon satte sig och lekte, men när hon hörde att jag skulle bjuda på glass efteråt fick hon bråttom 🙂

De blev gjort i alla fall, bara mina sysslor kvar som aldrig tar slut. 😉

Nu ska vi börja planera för middagen, vi hörs strax igen 🙂

Baby Dino

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Elina

  Kokpunkten… Min stad, haha! Svindyrt och man får inte ens ta med sig egen mat in. Det måste köpas där, som att entrén inte är dyr nog. Galet! Många har blivit skadade där också ska ni veta, så var försiktiga ifall ni åker hit.

 2. Åsa

  Har flera gånger varit på kokpunkten och de är kanon roligt för alla. Mycket trappor dock då de är i flera våningar. Men jätte roligt 🙂

 3. Kicki

  Vi har varit på Kokpunkten flera gånger och det är jätteroligt där både för barn och föräldrar. Den bästa åldern att upptäcka allt som finns där är nog kanske 10 år och uppåt, när man är simkunnig och säkrare i vattnet, men roligt även för mindre tror jag eftersom det finns en del att upptäcka även för dom. Det är liksom mest att man inte kan åka vissa grejer när man är lite mindre men lite funkar ju om vuxen följer med också. Superroligt är det i alla fall och alla får ett varsitt armband, barn eller vuxen, som låser skåpet och som man kan handla massa gott i kiosken/restaurangen utan att behöva tänka på pengar förrän man ska gå ut igen. Superbra tycker jag. Då kan liksom dom stora barnen gå och handla en dricka utan att man måste ha med sig bankkort eller kontanter in i badhuset. Åk dit, det är jättekul! Försök tajma in någon dag då det är lite mindre folk bara (fast dom kanske har begränsat antalet badande nu i COVID-tider….)

 4. Millie

  Med risk för att du tycker att jag är dryg men på Folkhälsomyndighetens sida står att om du av någon anledning inte har testats för covid-19 trots att du haft symtom i mer än ett dygn som inte kan förklaras av någon annan känd orsak, (migrän, allergi) kan du gå tillbaka till arbetet, skolan, förskolan eller annan aktivitet 7 dygn efter att du fick symtom om du mått bra och varit feberfri i minst 2 dygn. Det gäller också om du har kvarvarande lindriga symtom som lätt hosta och snuva eller lukt- och smakbortfall”…. . Men jag vet iinte, det kke bara är rekommendation? Jag skulle kolla med skolan i alla fall så de slipper gå dit och vända igen!

stats