My Baby Dolls

Läkarbesök x 2 och lite tips

|| Reklam för Babyland||

Hej allihopa, hur mår ni?

Vi började dagen med lite läkarbesök- först ut var jag som åkte iväg till mödravårdcentralen (MVC) i deras nya lokaler. Jag var så lättad över att höra hjärtljuden, jag blev ju lite orolig för några dagar sedan då jag inte fick nån respons från bebis, men han kom igång sen 🙂
Bästa ljudet, att höra hans hjärta slå i min mage.
Idag var också första gången under denna graviditet som vi mätte magen. Jag som hela tiden tyckt att magen är större denna gång jämfört med mina andra graviditet var nyfiken på måttet, men det är ungefär lika, och precis som det ska vara- 24 cm. (Det sägs att magens mått i cm ska vara ungefär samma som i veckan man är i)
Järn och blodsocker togs och det låg på 122 och socker på 6,4, så superbra siffror tyckte barnmorskan.
Blodtrycket var 110/75.

Jag brukar aldrig minnas det här, men jag bad henne skriva ut det till mig nu så att jag har svar när min mamma frågar 😀

Sen tog jag med Olivia till tandläkaren där dom lagade en tand som hon har haft ont i.
Hon var så duktig!

Resten av dagen har vi bara tagit det lugnt. Barnen har ritat, tittat på film, lekt och pärlat.
Jag slår knut på mig själv när jag planerar för rummen här och vart det skulle vara bäst och enklast att bygga ett rum. Nu har jag ett förslag, men det gäller att övertala mannen med på det… 😉
Jag involverade barnen och dom kom med maaassor av förslag, och även vem dom skulle vilja dela rum med. Låt oss bara säga att jag blev direkt inte klokare för det.

Förresten, ni brukar önska presenttips från mig och nu har jag två stycken som är väääldigt väldigt poppis hemma hos oss.

Pärlor!
Jag köpte en hink till Isabelle när hon fyllde 3 år och nu sitter ALLA och pärlar.

Och så en kassa apparat. Den är husets poppigaste leksak just nu, speciellt med nyckeln till kassan där det finns en massa låtsas pengar. Dom kan sitta med den hur länge som helst.


Ni hittar till båda dessa HÄR.

Dreamteam <3


Vad skulle jag göra utan er??

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Heléna

    Ja den där kassaapparaten, Molly fick den en jul av farmor och jag blev så irriterad, jäkla skräp tänkte jag men oj vad hon har lekt med den ?

  2. Penny

    En fråga har du fått samma barnmorska genom alla dina grav? Vet inte riktigt hur det funkar i en stor stad. Bor i en liten by och haft samma med alla mina 3 så tryggt. Man kan typ välja på 2st… Så frågat efter henne igen efter min första grav. Hade även henne på min första förlossning då hon jobbade på sjukhuset den dagen. Lyx

stats