My Baby Dolls

Vecka 26, vintertid och höstlovs aktivitet!

Hej allihopa!

Ledsen för dålig uppdatering här på bloggen, det har bara varit fullt upp och jag har försökt att lägga undan mina ”skrivar tankar” och njutit av att ha haft förstärkning här hemma av Andres.

Jag kommer nog aldrig ifrån berättar rösten i mitt huvud, hela tiden när det händer något så dyker det upp en berättarröst i huvudet och jag vill bara låta fingarna sköta sitt på tangentbordet och bara skriva av mig. 🙂

I fredags la vi undan alla läxor och böcker och började det efterlängtade höstlovet med friska barn! (Knack knack ta i trä nu!) Vi myste framför TV:n med tända ljus, film + Idol och gott att äta.

I lördags överraskade vi barnen med att åka till Yoump i Värmdö och hoppa i två timmar. Det finns roliga saker att hitta på, trots corona, hos Yoump förbokar man sitt besök så att det finns ett visst antal människor där samtidigt, i lördags var det väldigt lugnt där. Vi är försiktiga med avstånd och jag märker att hela familjen, t om barnen är jätte noggranna med avstånd och restriktionerna. Är vi på ställen där det är ”mycket” folk så får jag nästan panik, med mycket folk menar jag egentligen inte alls ”mycket” men det känns mer då när man knappt sett folk på så länge. Nyser någon så reagerar ALLA. ?

Så det känns ändå bra att vi har kunnat göra något kul under restriktionerna som finns.

Me & my tweenies ?

Olivia min godispåse?

Jag hoppade in i vecka 26 också! (25+0)

Vilket känns helt galet och samtidigt så skönt. Jag har skrivit det förut, dessa veckor fram till vecka 30+0 går på slowmotion så det känns skönt att komma lite närmare mål.

Jag & mitt lilla dream team.

Vi borde ha tagit bilden när vi kom istället för vi skulle gå?? Nu var alla trötta, svettiga, hungriga, håret åt alla håll och kanter, Celina tappade bort sin toffs så hon såg ut dom Rölli och Isabelle var utom räddning? Dessutom så lyckades Andres fånga mig i en enda bild av många, annars fick han med halva mig hela tiden så man bara såg något svart bredvid Olivia??

Inte så konstigt att jag hellre sköter fotandet då kanske ?

Såhär såg det ut i somras när vi var där med våra grannar ?

Nähe, nu ska jag försöka sova. Klockorna vreds tillbaka en timme, till vintertid igårnatt och det enda som kändes var att vi fick en extra lång dag ?

Imorgon ska jag till specialist mödravården i Huddinge, ska bli spännande att se vad dom säger.❤️

Kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sara

  Ha ha, jag ser bara halva Andres huvud på familjebilden högst upp på bloggen… Måste vända mobilen för bred bild för att se hela?

 2. Susanne

  Hej
  Vill bara tacka för en underbar blogg. Tycker du är en riktigt fin och bra mamma. Jag har en liten fråga till dig, vad har ni för bil. Har ju sett den i bloggen men vad heter modellen? Vi väntar nummer 6 nu och behöver en större bil ?

 3. Sisko Kanerva

  Hei, oikein hyvää syyslomaa koko ihanalle ja suloiselle ja rakastettavalle perheelle. Nauttikaa yhdessäolostanne äläkä huolehdi siitä jos et ehdi kirjoitella tänne kuulumisia. Nyt on aika vain teille yhteisesti ihanat ❤️

stats