My Baby Dolls

Plötsligt händer det

Torsdag och snart helg igen!
Kevin & Olivia sover så jag har passat på att fota lite paket som kommit och jag tänkte dela med mig av dem är det tänkt 🙂 Kommer att köra lite roliga tävlingar också är det tänkt, hoppas ni vill vara med 🙂

I morse när vi lämnade Nicole på skolan stod vi ute och trampade i 20 minuter tills Vanessa, Danilo & Jonathans dagistider börjar gälla.
Vi var en stund vid våran bakgård innan vi gick dit. Jag vet många som lämnar barnen på dagis innan schemat börjar gälla, men jag vill inte det. Ingen har nånsin sagt något till mig och det skulle säkert inte göra något heller att jag lämnade dem lite tidigare någon dag för jag brukar hämta tidigare också men jag tycker ändå att man ska hålla sig till sin schema 😉

Efter lämning tog vi en rask promenad till lill-Ica och hämtade ett paket och så var jag bara tvungen att köpa 2 st energidrickor efter den här natten. Det blev inte så mycket sömn mao, men nu känns det redan bättre. 🙂
Jag borde kanske vila nu medans småttingarna sover men att sitta här är ju så mycket roligare 😀

För en gångs skull lekte alla 6 barnen fint ihop inne hos Danilo & Jonathan denna morgon. Dom brukar aldrig komma överens, samsas och leka ihop längre stunder, men ”plötsligt händer det”. 
Typiskt nog fick dom avbryta sin lek just när det var som bäst för att gå till skola/dagis. Jag lovade att inte röra nånting där inne så att dom kan fortsätta sen. OM dom gör det…

Kommer ni ihåg igår när jag skrev om att jag har många bollar i luften?
Jag klagar inte, jag älskar att ha mycket och har bra koll på allt. Det är bara det när jag ska vara på 3 ställen SAMTIDIGT som det blir lite knepigt. 😉 Men det har nog löst sig nu, Andres kom precis hem från jobbet- fortfarande sjuk.
(han lyssnade inte på mig igår när jag sa att han borde stanna hemma en dag till…)
Så han ska gå med Danilo till BVC för 4-årskontrollen. (dom ville att Danilo kommer själv för att han ska kunna koncentrera sig på hörseltestet)
Jag ska hämta järngänget på dagis och möta upp Mummu som är med dem medans jag är på lära-känna-samtal med Nicoles fröken.

Någon tyckte att det blev svårare när alla barnen går i skolan men det vet jag inget om 😀 Jag vet bara att då har dom inte en massa BVC tider att gå på, för då tar skolan över allt sånt med vaccinationer, vikt och längd osv. Och det är just på BVC jag tycker att jag springer hos var och varannan vecka 😀

Såhär brukar det alltid se ut nr jag lägger Kevin ner på golvet för att leka… 
Alltid någon som lägger sig bredvid och vill gosa eller bara leka med sakerna som jag lagt framför honom. Kevin han vill så mycket, men han kommer ingen vart ännu 😀

Familjens tuffing <3

Kolla bara hur han har sina strumpor med halkskyddet ovanpå… vad ska han göra, klättra på taket?

Här har Olivia (”Liiah”) klätt på sig helt själv för att gå ut….
Skorna på rätt fot iaf, till skillnad från sina bröder som alltid lyckas sätta skorna på fel fot…

Avslutningsvis en Instagrams bild:


Jordgubbar, mini marshmellows, choklad och coca-cola- godaste blandningen!
Och Andres kom hem med blommor till mig 😀

P.S Ni som vill följa mig på Instagram så heter jag mybabydolls där

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats