My Baby Dolls

Did some shoppin

Kväll. Jag-är-helt-slut. Ont i lungorna, precis som vanligt… :-/
Vi har hämtat paket idag, handlat, och tagit en promenad hem från bilverkstan. Dom ska fixa ena dörren så att den öppnas automatiskt.

När Nicole gjorde modelljobb för Lindex i början av sommaren så var det en kille där som gjorde reklam för dessa byxor och jag blev helt kär i dem!
Ni vet att stjärnor är lite av min grej och dessa var ju bara så tuffa och fina (enligt mig).
Jag har väntat länge på att dem ska komma till affären och när dem väl gjorde det så var ”våra” storlekar slut ganska fort i alla Lindex affärer jag kikade hos. Till slut köpte jag dessa, en storlek för stora 😀
Våra grabbar är ganska smala av sig, så byxorna hänger runt midjan så det gäller att knyta ordentligt 😉 Men längdmässigt var dem helt ok 🙂

Dessa tights till Nicole & Olivia- också från Lindex.

Dem har volanger vid knäna vilket jag gillade.

Det blev lite tofsar och hårspännen från H&M också 🙂 Och strumpbyxor 😀

Som sagt- måste titta igenom flickornas byråer, misstänker att det är mycket som blivit för litet. Vanessas byxor hänger i halvstång, likaså Nicoles tröjor. Men vi får se snart helt enkelt. Sa nog skriva upp sen vad som behövs inhandlas.

Ibland undrar folk hur jag handlar så mycket. Dom har nog missat att jag har 6 barn att köpa till…? Visst ärver dem vissa plagg från varandra, men dom är också ganska jämnstora allihopa. Plagg blir slitna/trasiga, barn växer, årstider ändras.
(Plus att jag älskar ju att handla barnkläder)

 

Min tuffing 🙂

Och nu ska jag hämta min Tupla-choklad och kolla på film resten av kvällen inne på rummet 🙂

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. lindisha6barnsmamma

  jätte fina byxor och leggins.
  här är det med så att barnen får ärva ,men allt kan de inte ärva.visa saker blir ju slitet och för litet.när man har stor familj så blir det ju att man får handla mer än vanligt för man har många barn,vi har 6 barn och gravid med mitt sjunde barn som är uträcknat till julafton.så här går det med åt en massa kläder. ännu mer till vintern

 2. Nathalie

  Hej! Jag har en fråga, det vore roligt om du kanske kunde skriva ett inlägg som svar med massa tankar och sånt om det 🙂
  Min fråga lyder såhär; hur skulle du reagera ifall du blev gravid nu efter Kevin igen, bara det att du får reda på att du väntar trillingar?

  Vore roligt med ett inlägg med tankar kring det, kanske vad du tror skillnaden skulle vara med att ha tre småttingar samtidigt, hur barnen skulle reagera, fördelar, nackdelar, vad du skulle se fram emot, vad som skulle skrämma dig.. Ja det finns ju 100 olika saker man kan skriva om så om du vill ha mågot att skriva om skulle det vara riktigt intressant 😀 älskar din blogg!

stats