My Baby Dolls

Egna skal från CaseApp!

Smiley
Mina skal från CaseApp har kommit nu!
Jag hade ju en skal, sån där som man öppnade och kan lägga kort i, men kruxet var bara att när jag tog bilder med mobilen så syntes kanten från skalet hela tiden, hur jag än försökte fixa till den. Och jag tar ju en hel del bilder med mobilen så det måste ju bara bli bra.

Jag designade egna på en sida som heter CaseApp (länken hittar ni HÄR) och jag är supernöjd!
Jag har beställt där tidigare, dom har bra kvalité och jätte bra service. Och det roliga är ju att man kan designa själva om man vill ha egna bilder och texter eller så kan man välja färdiga. Sist jag beställde därifrån så skrev jag bloggnamnet, men eftersom jag har ändrat domännamn så var det dags att byta där också 😀

Såhär ser mina skal ut:

Jag använder den vita nu 🙂

Nu har jag chansen att erbjuda er, mina fina läsare rabatt på 20 % om ni anger koden:  BABYDOLLS20 vid kassan! 😀

Kika in där, ni blir garanterat inte besvikna!
Rabatten med 20% gäller till nästa söndag,  7/8!

www.caseapp.se 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats