My Baby Dolls

Kvällen före helgen

Gaash, jag skrev precis ett inlägg och när den publicerades kom bara första raden med!?

Ikväll var det Kevin som nattade Nicole.

IMG_5893.JPG
Hon är den som är extra gosig och hon älskar att gosa med de små också så hon var jätte glad att Kevin låg bredvid henne. Hon ville t om att han skulle sova hos henne, men så långt ska vi inte gå 😉 Dessutom så kommer hon själv fortfarande till våran säng varje natt.

Fast nu förra natten fick jag nog. Ingen Andres var nånstans och Nicole och Vanessa låg som små prinsessor som tagit över hela sängen!
Dom låg med armar och ben utspridda kors och tvärs medans jag låg där med nosen tryckt mot väggen och kunde inte röra mig. När jag väl försökte röra mig så var det nån som låg på mitt hår! (Inte konstigt att jag tappar mitt hår då…) Näpp så jag fick nog efter att ga blivit väckt för hundrade gången och beslöt mig för att dumpa av småfolket i deras egna sängar. Och då blev det liv i luckan. *suck!* Orka…

Jag tänkte faktiskt sitta vid datorn nu och blogga ikapp men den strular och håller på med inställningar. Jag hoppas att vi är good to go imorgon då!
Jag orkar inte bråka med datorn just nu så jag ligger i rummet och smygäter Malaco snören med Kevin sovandes på mig.

IMG_5900.JPG
Imorgon är det dags för helgen allihopa!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ellinor

    Det finns forskning som visar att om man ”väcker” sina barn någon gång efter att de har fått somna så vaknar de inte lika lätt under natten och vill gå till sina föräldrars säng. Det man skall göra är att du får ditt barn att inte hamna i den oroliga fasen med drömmar så den vaknar. Krävs inte mycket utan bara att de skall vakna till för en kort stund. Kanske vid den tiden som ni går och lägger er!
    Vet inte om det hade funkar med era barn men googla och läs om det 🙂 kram!

stats