Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Parkhäng, grill och fransar

Hej allihopa!

Idag har jag varit väldigt upptagen, men jag vet dock inte vad jag har gjort…?🙄🤷🏼‍♀️ Tiden har bara runnit ifrån mig och vips så är det kväll.

Jag har tvättat kläder, vikt tvätt, agerat lärare när barnen gjort sina hemuppgifter, städat, plockat mm.

Jag och Vanessa har fixat och donat i grabbarnas rum, flyttat runt på alla möbler så nu är det bara lite småfix kvar som vi ska ta imorgon.

Jag ligger och nattar Isabelle nu medans resten av familjen tittar på film.

Jag ligger efter med så mycket bloggande och bilder, känner mig lite småstressad över det… 🙈

Igår skulle jag lägga Isabelle för en siesta, lite senare än tänkt men det gick inte alls. Vanligtvis somnar hon på 2 röda men nu låg hon och snackade, sjöng och bara babblade non stop så jag tittade på klockan och kände att det kommer inte att gå. Ute sken solen så vi gick upp istället, packade med oss lite fika och drog ut till parken.

Jag och barnen har i stort sett suttit i karantän i 2 veckor, vi har endast varit på vår altan, barnen har hoppat studsmatta och åkt sparkcykel och gungat lite och thats it- så det var skönt att komma ut och röra på sig lite mer.

Sooool! Blir SÅ glad av solen! Vilken energi och livsglädje det ger.

Senare på kvällen blev vi bjudna på grill hos våra grannar 🤍🤍🤍

Årets första grill! Så mysigt, tack att vi fick komma!

Andres skjutsade mig till syrrans jobb häromdagen, jag gjorde ett nytt set fransar. Tycker att det är viktigt att visa sina favorit fik/restaurang/salong att man vill att dom ska finnas kvar när vi har ridit ur denna storm i corona tider och utan oss är det tyvärr många som går i konkurs. Kan du stötta, gör det, bara du är frisk.

På min systers salong (U-Zone i Farsta)är dom extra supernoga med hygienregler flr att kunderna ska känna sig trygga att boka och besöka salongen. Och viktigt också att alla kunder MÅSTE följa riktlinjer och får avboka/omboka om man har förkylnings symptom. Så är du frisk och vill unna dig en skön behandling- passa på hos salong U-Zone!💝 (inget reklam utan genuint tips för att stötta)

Älskar ju dessa fransar och trillar jämt dit när jag tänkt låta bli. 🤗

Hur mår ni?🥰

Ta hand om varandra❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Amanda

    Ammar du nu? Och om inte, är det något du valt själv eller funkar det inte?? Jag har bebis på 2 1/2 vecka gammal och hon vägrar ta min tutte, jag mår jätte dåligt över det!

  2. Minna

    Vill inre skrämma dig.Bra att ni varit isolerade 2 veckor..Men tänk att inte ta alla barnen med när ni handlar man måste ha MUNST1.5meters avstånd och det kan vara svprt.Det ör svårt även för mug som vuxen.Tänk att fina grannar kan vara sjuka..Kolla sånt innan.Har det haft minsta förkylningssymtom ska de ha varit friska 48 timmar och ej heller umgptts med någon som har förkylnibgssymtom.Tvätta händer ofta med tvål och vatten det hjälper böttre än habdsprit.Glöm inte tummarna och nagelbödden.De som brabbas minst är barnen men naturlgtvis Melanie är undantag.Barnen kan vara i princip näst till symtomfria och fått covi19.Undv7k därför ymgås med dina föräldrar vad jag tror att du gör redan.Fint att du åjre sjäkv till sköbhetssalongen och stöttar små företag.Och går ut medbarnen.Det är nu vijtigt och rekomnendwras.

stats