Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Nytt på väggen

I annonssamarbete med Posterlounge.se

Nu har jag äntligen hittat de perfekta tavlorna till vårt vardagsrum. Jag har så himla svårt att hitta tavlor som är “vi” och som verkligen passar och funkar hemma hos oss. Är lite feg att få upp saker på väggarna överhuvudtaget, men sen dök samarbetet med Posterloungeupp och jag hittade dessa fina!

Sen vi flyttade tillbaka till Haninge i november så har vi funderat på vad vi ska ha på väggarna i vardagsrummet. Vi målade hela rummet vitt så nu behöver vi få upp lite färg och få in en mer ombonad och mysig känsla där inne.

Jag gillar jordnära färger så dessacanvastavlor tyckte jag skulle bli jättefina i vårt vardagsrum 🤍Dessa två heter Gold Fusion och ni hittar demHÄR & HÄR.

Beställde lite textavlor till barnen också 🙂 Ni hittar alla texttavlor HÄR.

Den här trätavlan gillade jag också! Trätavlorna är tryckta på FSC-certifierat trä och träet kommer från hållbara nordiska skogar.

På Posterlounge hittar du posters och tavlor där du kan välja att få alla motiv på önskat material och förutom trä och canvas kan du bland annat välja bland aluminium, akrylglas, galleritryck och posterpapper. Du bestämmer helt enkelt själv vilket material och format du vill att dom ska trycka tavlorna i. De har även en ramverkstad där de tillverkar ramar för hand. Hur bra som helst!

Det jag dessutom tycker är superbra med just Posterlounge är att de tänker på miljön och använder ett miljövänligt bläck och att de trycker varje tavla på beställning vilket gör att de kan undvika att producera i överflöd.

Kika in hos familjeföretaget Posterlounge ni också, där hittar ni allt till husets alla rum, till stora som små!

Med min rabattkod BABYDOLLS15 får ni 15 % rabatt på hela sortimentet (förutom på presentkort) fram till 05.04.2020!


Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Joanna

    Så fina!!! Älskar dom! Vore så kul att få lite mer bilder på erat nya hem. Eller en ”rundtur”… 😍😍

stats