My Baby Dolls

BF- Beräknad födsel idag

Tänk att det är idag hon var beräknad att komma, våran lilla Melanie. Ändå har hon förgyllt våra liv i 4 veckor redan, en månad inorgon😍😭🙏🏼Jag minns knappt hur det var att inte ha henne i mitt liv, hon bara kom och tog sin självklara plats i familjen.

Helt galet egentligen, den känslan att man haft henne för alltid? Att en månad känns både som en evighet och som en kort kort sekund.

För övrigt så tog jag denna gulliga bild för över en vecka sedan, det märker man endast på baby Melanie, hon ändras så mycket från dag till dag.

Imorgon blir hon en hel månad- det måste vi ju bara fira, hennes allra första månad fylld.

Förresten- den här bilden + texten la jag upp på instagram igår och tänkte skriva några ord om det även här:

”Melanie min Melanie ❤️ Den här lilla flickan alltså.😭 Hon har tagit mitt hjärta med storm och jag är så lyckligt lottad och tacksam för henne. För alla mina 9 barn! När man har fler barn är normalsnittet 2-ish så uteblir gratulationerna när man berättar att man är gravid, under graviditeten är det inte många som frågar hur man mår, och när bebis är född är det inte många som ”besvärar” sig att gratta ens då eller hälsar på och välkomnar den lilla till världen. ”Jaja, det är inget nytt” upplever jag att folk tänker. Många verkar inte förstå att oavsett hur många barn man än väljer att ha, vare sig det är 1 eller 2, 6 eller 10- så är VARENDA EN av dom PRECIS lika viktig, lika speciell, unik och precis lika älskad- oavsett hur många barn man har sedan innan.

Precis så som du förmodligen kände när du fick ditt/dina barn… Tänkvärt kanske?”

– Jag fick så SÅ SÅ mycket fina kommentarer från er, så fint att ni tog er tid att skriva till mig. Tack!❤️ Ledsen dock att så många av er har upplevt samma. Håll människor nära dig som är glada för er skull och släpp dom som tar energi från dig, jag känner att det är bara deras förlust.

Tack för att ni finns allihopa!🙏🏼❤️

Kram//Satu

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Madeleine

    Så fina barn allihopa 😍. Men alltså hur kan man ha så fin kropp efter 9 barn och bara en månad efter förlossning? Vilken superkropp du verkar ha 😍💗

  2. Elina

    Det är verkligen för jävligt att det är så! Som du säger, alla är unika och ett nytt liv som satts till världen. Varför förtjänar inte alla att uppskattas lika mycket? Tänk att det verkar vara rätt vanligt med detta. Sorgligt faktiskt. <3

  3. annan

    Jag har bara ett barn men känner igen känslan från andra situationer i livet. Jag har inte valt den enkla vägen genom livet och jag har många gånger fått betala för det med att jag gått fel, tvivlat, ångrat mig… MEN jag har alltid följt mitt hjärta och har därför upplevt många oförglömliga saker. Släkt och vissa vänner slutade intressera sig för mitt liv och mina val, ju mindre vanliga väl jag gjorde… Slutade säga grattis till tjänster i spännande länder eller till höga betyg på ”oviktiga” universitetskurser (som ”ändå inte leder någonstans”). Jag har inte en tillvaro att vara avundsjuk på, och har nästan aldrig haft. Har alltid kuskat runt mellan tillfälliga boenden och alltid tjänat dåligt med pengar tex, så det kan liksom inte handla om avundsjuka. Men jag har alltid följt magkänslan. Jag tror kanske bara att folk inte förstår? Eller..? Det verkar vara väldigt obekvämt för människor när någon sticker ut från mängden. Plötsligt vet ingen hur man uppför sig längre. Märkligt och sorgligt. Tänk vilken hemsk värld om alla hade 2,5 barn och bodde på 120 kvm och hade 7km till jobbet liksom. Näe! Gå din egen väg med huvet högt! Det är DITT liv <3

stats