Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

På en regnig dag

|| I annonssamarbete med SF Kids ||

Minns ni när jag tipsade er om SF Kids förra månaden?
Nu har vi haft det ett tag och jag kan bara säga att det är så himla skönt att sätta på SF Kids på våra filmkvällar och välja och vraka bland våra favoritfilmer och ha en mysig stund tillsammans.

SF Kids är alltså en barnvänlig streamingtjänst med stort utbud av filmer, serier och ljudböcker. Det roliga är att återupptäcka filmer som jag såg som barn samtidigt som vi hittar nya favoriter.

Du kan titta på SF Kids överallt, i datorn, i teven, med Chromecast eller Airplay, mobilen eller i surfplattan.

Det bästa med denna tjänst är absolut föräldrafunktionen, där man exempelvis kan kan ställa åldersanpassad funktion och ställa in timer som så att jag har koll på hur länge jag tycker att det är ok att dom ska sitta vid mobilen.

SF Kids har även en Offline funktion som vi använder oss utav när vi åker längre sträckor. Med offline funktionen kan du alltså spara på din surf genom att ladda ner filmen innan och titta på den offline på resande fot. Jag lovar att det minskar tjafset och tjatet i bilen och vi föräldrar kan sitta och diskutera utan att hela havet stormar i baksätet 😉

SF Kids är lätt att använda, det är busenkelt för barnen att navigera själva i appens bollhav och som förälder känner du dig säker på att barnen inte halkar in på något olämpligt. Just nu håller vi på med Astrid Lindgren maraton då våra småttisar inte har sett alla klassiker ännu. Pippi är dock en storfavorit hos alla men det finns verkligen hur mycket mer som helst, både filmer, serier och ljudböcker.♡

Med rabattkoden ”Satu19” får alla nya kunder 2 månader fritt tom 31 augusti 2019 hos SF Kids!

Läs mer om SF Kids HÄR.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats