Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Strandhäng!

I samarbete med Barnens Hus fick Isabelle testa en ny vagn till sommarens äventyr.

Den heter Joie Litetrax 4 sulky och är en praktisk och enkel sulky att ha med sig vart man än ska. Jag har testat väldigt många olika vagnar (jag är en barnvagnsnörd) 😉
Jag ogillar de flesta sulkys, men denna är stabil och praktiskt med massor av finesser som jag vill ha i en vagn.

Den har justerbart ryggstöd och kan fällas till liggläge vilket behövs när vi är ute på vift och lillan behöver sova. Den har också en stor sufflett som skyddar mot sol och blåst (UPF 50+) med tittlucka med ventilationsnät och en rymlig varukorg som alltid är bra att ha. Den har även en praktisk hållare som man kan ställa 2 flaskor och en liten låda i mitten där man kan lägga nycklar/mobil osv.


Sittdelen har en 5-punktssele som går att reglera i tre olika höjder och selen har vadderade skydd på axelremmarna. Fotstödet är justerbart i två olika lägen.


Chassit är tillverkad i aluminium vilket gör att den har en låg vikt och blir lätt att köra.
Jag älskar att vagnen kan enkelt fällas ihop med ett enhandsgrepp och har ett transportlås som automatiskt går i när den fälls ihop. När vagnen är ihopfälld finns ett praktiskt bärhandtag för att enkelt kunna bära vagnen och vagnen tar liten plats.
Jag som inte har körkortet ännu tycker att det blev en viktig sak, är bussen full med vagnar så kan jag få stå och vänta på nästa buss hur länge som helst. Nu kan jag bara fälla ihop vagnen och få hänga med.


Alltså kolla på de där tänderna <3 Min lilla sockerbit.

Vi har hängt på stranden, jag och mitt “lilla” gäng.
Jag älskar att hänga på stranden med barnen och jag längtar tills den där värmen kommer tillbaka igen. Snart ska vi ta fram våran pool som vi ska ha på altanen, det är något som barnen verkligen längtar till. Den räddade hela förra sommaren för oss.
Vanessa och Nicole lär småttingarna att simma 🙂

Isabelle är riktigt tokig i vatten. “BAADAAA!” tjuter hon när hon börjar förstå vart vi ska. Så ska hon hålla mig i handen och springa in, hoppa och plaska. det bästa hon vet är att bada och busa med mig lite djupare i vattnet.

En utslagen liten sjöjungfru 🙂

Mellis dags !


Promenaden tillbaka hem 🙂Nu blev det ett långt inlägg det här 🙂
Har ni hunnit hänga på stranden?
När har ni semester?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hanna

  Var det bara ni där fast det var så varmt och skönt? Eller är det en egen strand? Mysigt att kunna promenera till badet, här blir det oftast bil ibland cykel, men svårt att få med både badleksaker, fika och stora handdukar på cykel.

 2. D I A N A

  Hej finis, underbart att se dig idag. så glad jämt, fin och din underbara familj.
  Jag va på stranden för någon vecka sen, eller har det redan gått två? Vet inte, tiden går så snabbt. 🙂
  Vi ses förhoppningsvis snart igen.
  kram bästa du

 3. Johanna

  Hej satu ☺️jag har bara en dotter, 2år, men jag är typ livrädd för solen för min dotters skull. Är aldrig vid badet mellan 11-15. Men du verkar ju inte livrädd, tvärtom, ni njuter av sommaren 👍👍hur tänker du? Era barn verkar ha andres pigment, så det skyddar väl lite extra.. använder ni solkräm? Jag önskar jag kunde slappna av bättre 🙈
  Kram och tack för en härlig blogg, jag har följt er sedan du var gravid med kevin ☺️

 4. Maria

  Ja har antagligen också fått mitt sista barn, vilket ni kanske också har? Man kan ju aldrig va helt säker. Känslan för det går lite upp o ner kan jag känna, en ny fas i livet börjar och jag känner också hjälp vad fort åren sprungit förbi. Vad hände med tiden? Plötsligt va den delen av livet bara förbi… nu har jag dock ”bara” två barn men det är vad jag hinner med. En tredje kanske om några år men då är jag närmare 40…tänk om man kunde få stanna tiden lite bara ibland… har du hunnit landa i tanken att nu kommer en ny fas i livet?

 5. Carola

  Är du ensam vuxen när ni går och badar? Hur många av barnen är simkunniga? I åsfall tycker jag du är modig. Jag tycker det är läskigt bara att hålla koll på ett barn och ibland även en kompis till dottern.

  1. Me & My Baby Dolls
   Me & My Baby Dolls

   Carola- Ja, jag är oftast ensam vuxen. 4 av barnen är simkunniga, resten har på sig armpuffar om dom ska vara i djupare än till knäna 🙂 Men såklart tittar jag på dom hela tiden ändå. Det är inte ofta alla småttingar är i vattnet samtidigt, de leker hellre vid strandkanten eller plaskar en stund. Jag tycker också att det är läskigt att ha med någon kompis till barnen, vill inte ha det ansvaret på mig. :-/

 6. Sanne

  Jag tycker det är tråkigt med all strandpackning som man ska gå med dig överallt, mer inspirationsmässigt.. skulle va kul att veta vad ni som är en så stor familj äter när ni är iväg en heldag på stranden eller liknande…

stats