My Baby Dolls

Out of my comfort zone

Söndagkväll och jag har precis fixat två apelsiner åt mig själv inför natten.

Som tur är kräks jag inte upp det och hoppas hoppas att mina järnvärden gått upp något tills nästa MVC besök.

Idag var Danilo och Jonathan bjudna på kalas på Leos lekland och vi andra åkte till Farsta på lite ärenden. Sen har det varit en lugn eftermiddag. Jag, Olivia och Isabelle gick och pantade lite flaskor, handlade lite frukost grejer och pratade medans resten av syskonen hängde med sina kompisar. Olivia tyckte att det var så lungt och mysigt att gå bara vi.❤️Godispåse.

Höromdagen filmade jag inför ett samarbete som gick upp live på instagram stories idag, och jag måste bara säga att det är så utanför mitt comfortzone. Hur kan jag ens låta så?🙈 Hata är ett starkt ord som jag inte vill använda, men jag ogillar starkt att höra min egen röst, speciellt vid samarbeten, ni anar inte hur många gånger jag brukar få ta om mina klipp bara för att jag kan säga så knasiga saker när jag är nervös. TUR att jag kan ta om klipp och att inte allt går upp live 🙈😬😅 Jag gör jämt bort mig- men jag jobbar på det/ varje dag och jag försöker göra saker som pushar mig, utvecklar mig även fast det kan kännas lite jobbigt först.

Och det här samarbetet lät så bra att jag inte ville tacka nej till det när jag fick förfrågan. Så in och kika på mina stories och ta del av den superbra rabattkoden!

Hur som helst. Idag har jag haft graviditets hormoner på besök, eller egentligen hela helgen.

Alla mina känslor har varit utanpå kroppen och jag har blivit arg/ledsen för minsta lilla. Sen kom jag på att det kan ha med graviditeten att göra (daah), jag brukar ju ha mycket mer tålamod än vad jag visat under denna helg.🙈

Andres har jobbat också så jag har roddat med det mesta själv. Jag har varit så sugen på pizza i flera dagar nu och idag åt vi det. Typ.

Pizzan var stenhård, den lät tom när man la den på tallriken. Utan tomatsås, utan ost, bara snustorr. Knaprade som att äta knäckebröd med torr tonfisk på och jag ville bara grina över det. Ni hör ju själv hur det låter.

Grina över pizza…😅

Jag behöver ordentligt med sömn nu känner jag.😆🙈

Nog babblat för idag!

Juste- det löste sig med bilderna ikväll! (Få in bilder från mobil till datorn)

Jsg försökte med allt- men det var ett enkelt fel: jag skulle bara in i telefonens inställningar, bilder och sen bocka in ”överför min bildström” så var det klart när usb kabeln var inne😏

Det här var speciellt en note to my self, jag lär ju glömma bort…🤣

*vadå gravidhjärna*

Sov så gott allihopa och ha en riktigt bra start på veckan som kommer!😘

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Heléna

    När jag nyss fått barn var jag så sjukt sugen på semlor så sambon skulle vara snäll och köpte en på statoil (?!!) Brödet var stenhårt och när jag tog av locket för att iaf äta upp det andra så ramlade grädden av i en hård torr klump. Då grät jag…

stats