My Baby Dolls

Baby’s lista

Hej!

Nu har jag nog tvättat alla plagg och textilier jag har hittat fram till Baby #9 från syskonen och nu har jag äntligen större koll på vad hon behöver ?

Här är listan jag behöver bocka av under dessa veckor:

Vagn

Barnvagnshänge

Kudde

Filt

Åkpåse

Skötväska

Organizer

Säng

Madrass

Täcke

Kudde

Bäddtextilier

Babymobil

Spjälskydd

Babynest

Byrå

Nattlampa

Gosedjur

Snuttis

Filt

Nappar

Blöjor

Nappflaska

Våtservetter

Ersättning

Napphållare

Inityol kräm

Handduk?

Bilbarnstol

Hänge

Body

Byxor

Pyjamas

Strumpor

Overall tunn

Overall varm

Mössa

Tossor

Vantar

Babysitter

Babygunga

I denna tvättkorg har hon visserligen kläder, men i lite blandade storlekar- och eftersom jag brukar föda för tidigt och får då små barn så behöver jag komplettera med lite nytt i de mindre storlekarna?

Ni får gärna tipsa mig om butiker där man hittar guldkorn ❤️

Har jag glömt något?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Helena H

  Åh så kul att planera o handla massa åt en liten bebis! 😀 <3 Det är ju det bästa som finns. 🙂 Har du inte kvar Emmaljunga NXT90F;en så du bara kan köpa en liggdel till den? Eller var inte den vagnen nå bra?

 2. Emma

  Jag syr barnkläder och bebisfiltar och vill såklart tipsa om mina grejer 😛 Jag håller på att starta upp min hemsida nu men mest finns på Instagram, @etdsustainabledesign 🙂

 3. Carina

  Jag var på Lindex igår. Och dom hade fått in underbara kläder i härliga vårfärger både till dom lite äldre och de minsta barnen. Om man beställer babyboxarna så får man massor med små flaskor där. Det gick jag men har aldrig behövt använda dom. Då jag ammat.

 4. Alex

  Gamla favoriten Newbie förstås ? deras vårkollektion är ljuvlig som vanligt! Jag är inte annars ett stort fan av H&M men dom har en del guldkorn i deras eko kollektion.

   1. Madeleine

    Dom har instagram iaf byebuy. Jättebra affär och klimatvänligt ??? Just de allra minsta storlekarna är så bra att köpa begagnat då kläderna inte slits alls när de är så små ❤️

stats