My Baby Dolls

Milstolpe! Vecka 30+0

Woohooo- jag har äntligen ÄNTLIGEN kommit över 30- strecket!

Ända sen Danilo och Jonathan föddes i vecka 30+3 har vecka 30+0 varit en magisk milstolpe för mig, och speciellt när jag passerat vecka + dag då dom föddes det känns helt underbart. Då vet jag ungefär vad man har att förvänta sig vid en prematur födsel och jag vet ju att det kan gå väldigt bra. 🙏🏼❤️

Helt galet att jag är vid den gränsen om 2 dagar! Idag är jag i vecka 30+1.

De senaste 6-7 veckorna har gått SÅ segt! Känns som jag bara har upprepat dom veckorna 758 gånger och att det ändå stått still. Nu får veckorna gärna gå superfort!🙏🏼😍

Magen växer och nu känner jag mig lite mer begränsad i min rörelse. Det är allt svårare att böja sig ner för det känns som att hon ligger precis under bröstkorgen och trycker på så att jag inte får någon luft. Jag ber barnen om hjälp att ta upp saker från Isabelles varukorg i vagnen😄

Jag vaknar väldigt ofta på nätterna- för att kissa, för att jag är törstig, för att vända på mig, för att jag har nåns fot i mitt ansikte….

Jag mår fortfarande illa och kräks åtminstone 2 gånger per dag. Minst. Eftersom jag kräks så blir jag ofta väldigt yr och ännu mer illamående.

Idag höll jag på att svimma i mataffären och fick sätta mig ner på huk bland hyllorna…. 😶

Men annars så mår jag toppen och jag har börjat förbereda för min och bebis BB väska. Längtan är enorm nu!❤️

Min stora crawing just nu är choklad!😋

Inte så värst nyttigt men det struntar jag i just nu, bara jag kan behålla nånting.

Såhär står det om denna vecka i mina appar:

På tal om det så har jag helt galna kramper i vaderna på nätterna! Sammandragningar har jag massor, men så har det alltid varit.

Vilken vecka är du i?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Elin

  Är nyfiken. Känner du aldrig vid trötthet tex att du inte orkar med ett barn till? Menar inte som en ständig känsla utan efter en natt med dålig sömn tex och en dag av trotsiga barn? Jag känner mig svag och nere när jag är trött. Jag väntar ett till, jag är självklart hur tacksam och glad som helst men jag kan inte relatera till att veckorna går långsamt då jag många gånger känner att jag behöver tiden att vila osv. Tappar ni flerbarnsmammor aldrig tålamodet eller tänker ”vad har jag gett mig in på” IBLAND? Menar inte alltid utan för stunden.?
  När jag läser era bloggar så känns det som att ni har oändligt med energi, så kan det väl inte vara?? Eller??

  1. Me & My Baby Dolls

   Elin- NEJ, verkligen inte! Ibland har jag slut på tålamod redan innan lunch- :-/ Men just nu vet jag att det beror på mina egna graviditets hormoner så jag försöker tänka på det när energin inte är på topp. <3

 2. Sofia

  Så himla fin mage du har! Inte utan att man blir lite sugen på en till…;)

  Svarar på detta inlägg istället för där du ställde frågan, det var ju några dagar sedan.
  Jag har köpt en del bebiskläder på https://www.next.se , tycker de har mycket fint där. Har du inte kollat där -gör det!

  Är ju lite nyfiken på hur det blir med namnet på lillasyster, har ni pratat något om namn än? Minns ju att du och Andres kan ha lite olika åsikter om vilka namn som är fina… ;p

 3. Eva

  Åhh vilken spännande tid – så mysigt att följa dig och din familj och denna graviditet oxå😍 visst kan de kännas som en evighet tills hon kommer , men de kommer gå ganska snabbt iallafall. Bebismagen är så fin. Va rädd om dig Satu 😍😍❤❤

 4. Minna

  Tänk på att dricka.Du blir säkert yr pga graviditet men oxå pga vätskebrist.Med tanke på att du är törstig oxå.Drick lite och ofta.Kaffe och the är vätskedrivande allt annat gå bra.Är choklad viktigast att du får i dig nåt.Man blir ju yr av lågt blodsocker oxå.

stats