My Baby Dolls

Och så var det kväll

Tisdag och kväll. Barnen sover, ljusen är tända och lugnet har lagt sig.
Jag älskar kvällarna då man får bara varva ner och få lite tid med sig själv (och men Andres) och bara vara i sin tysthet och bara tänka på sig själv 🙂 Ofta tar jag fram något gott, sätter mig på soffan och tittar på film. Egentligen borde jag lära mig att lägga mig mycket tidigare än vad brukar göra, men den här egentiden när barnen sover är guld värt för mig.

Justja, det gick ingen vidare bra med mitt ”nyårslöfte”. Jag sa ju att jag bara och endast fick äta godis en dag i veckan. Jo det gick ju bra i början… men nu på sistone har jag plockat fram en glass eller några smågodis såhär på kvällskvisten. (Suget är som störst då)
Korkat att börja lova något sådant när man är gravid 😀 Varför plåga sig själv, bebisen vill ju ha… 😉
Så varje morgon nu brukar Danilo gå till vårt sovrum för att ”titta till Kevin” och ut kommer han med ett godispapper eller en chokladask.
”Mammaa?? Vad har vi sagt det är inte lördag!!” Och så går han och slänger det i köket.
Han hittade min hemliga gottis gömma!

Nu när jag har bytt gömställe så då går han till papperskorgen istället och kollar läget: ”Jaha, vem har ätit glass igårkväll då?”  Smiley`
Ja brukar skylla på pappan i familjen. 😉 Fast just nu har jag väldigt sug på Tip Top glassen. Andres brukar köpa hem en låda såna där mini varianter av den glassen då och då, det är ju så gott! Men jag får nog börja gömma mina glass papper lite bättre 😉

Vi har haft en lugn dag idag.
Lekte i Olivias rum på förmiddagen. Jag passade på att plocka lite där inne.


Myste lite i soffan innan småfolket blev väldigt trötta och snuttiga.

Vi tog också en promenad till lill-ica innan vi först hämtade Nicole från skolan och sen resten av järngänget från dagis.

Jag ogillar verkligen det här slaskvädret. Blött, slaskigt och förjävligt. 🙁

Resten av eftermiddagen gick fort, precis som det brukar när alla barnen är hemma.
Danilo har lekt en massa med Kevin, han brukar sakna Kevin jätte mycket när han är på dagis, säger han <3.

 
Stackarn har spruckna läppar, när jag smörjer in så slickar han upp det. Jag brukar göra det när han sover, men får nog göra det oftare.
Tuffingen Jonathan kom lite då och då och kollade ifall inte Danilo ville leka polis istället och fånga ”pekka-pojkar” 😀
Systrarna Gonzalez 🙂

Och där vaknade Kevin :-/

God natt allihopa 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna

  Måste bara säga –
  Vilken härlig blogg o du verkar så sympatisk
  O underbar!!!!
  Tip top e toppen, för mig blev det en sån
  Varje dag de 3 sista månaderna av graviditeten!
  Lycka till m sessan o de kommande guldkornen

 2. Hanna

  Hej! Hur många timmar per dag lägger du på städning? Hur ofta dammar du?, städar toaletter mm? Vad skulle hända om den lille i magen skulle få kolik och inte kan ligga ensam utan måste vara i din famn hela dagarna. Jag tänkte eftersom du är så noggran. Har haft en son med kolik. Han skrek konstant i 4 mån. då blev det inte mycket städat kan jag lova. Kram

  1. Me & My Baby Dolls

   Hanna- En timme städar jag per dag. Vad händer? Ja du, den dan den sorgen? Skulle jag tänka på allt som kanske kan hända i framtiden så skulle ingen orka leva i nuet. Det får vi ta då helt enkelt 😉 Oh så är vi ju två om att skaffa barn också, så städat skulle det vara ändå. Kram

 3. pia

  Satu,
  Angående läpparna så smörj med Idomin på kvällen om ni inte har testat det. Inte gott att slicka på men toppen för sprucken yud. Det kör jag på med mina barn. Morgonen efter är de nästan som vanligt igen. Men gör det när han är vaken så han inte äter upp det. Kram Pia

stats