My Baby Dolls

NU vet jag!

NU vet jag varför Kevin är så rädd att somna i sitt rum på kvällarna. (Ni kan läsa första inlägget här)
Igår var en sån kväll igen han ville inte alls ligga kvar i sin säng efter kvällsboken. Jag frågade vad han är rädd för och han sa att det är någon i rummet. (jaigs)
Jag satt kvar en stund och då hördes det: Glock, glock, glock, som om någon bankade på hans väggar. Elementrören. jag förklarade det för honom, men han ville ändå inte ligga kvar utan smög in till Jonathan. Idag har Andres luftat (säger man så?) alla element här uppe på luft så vi får hoppas att det blir bättre.

Jag har sovit jätte dåligt inatt med 3 barn (morsgrisarna Celina, Olivia & Kevin) som smygit in under natten och skulle sova på samma madrass på sängen som jag. Helst på mig.
Jag vaknade också av att Jonathan hade världens diskussioner med sig på övervåningen så jag skulle upp och kolla vad han pysslade med, Han satt på sin säng och snackade rappakalja. Stackars Danilo om brorsan har ärvt min nattprat. Jag pratade jämt i sömnen som liten (även nu men kanske inte lika ofta) Och jag gick också i sömnen, men det är ett helt annat inlägg det 😉

När jag stoppade om honom så möter jag Vanessa som är uppe och letar efter något.
Hon sa att hon kom på att hon var torr om läpparna för att hon inte kan skratta jättestort och behöver läppsyl….. (i rest my case)
Hon har varit så övertaggad eftersom hon åkte till Bounce med klassen idag och försäkrade mig om att jag verkligen skulle sätta väckarklockan 3 timmar tidigare för att hon skulle absolut inte få komma försent. Så tack till er alla som köpte kakor av henne, detta var deras belöning nummer 1. ♡
Hon var så glad när hon kom hem och har inte slutat prata om det 🙂
Idag hann jag också med att klippa alla tre pojkars hår, övning ger färdighet sägs det va? 😀

Nähep. Kväll nu och barnen är nattade och jag ska slänga mig på soffan med lite choklad och nån bra film. Har ni några tips?

Kram och sov gott. ♡

Lite nya frisyrer blev det på tjejerna också 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Hej jag har en treveckors bebis som inte sover, hon skriker inte men hon är orolig och jag kan lägga 3 timmar på att få henne o somna sen ligger hon i vagn/nest 30 minuter innan hon vaknar o jag får börja om. Skulle gärna läsa ett inlägg om dina erfarenheter. Tack för en underbar o genuin blogg. Kram Sara

    1. Maria

      Det kan vara så att bebis vill vara nära, många bebisar sover orolig själva. Det kan vara kanske känslighet möt något gällande magen, många bebisar som har det… det kan vara så att bebis är hungrig. Barn som är så små styrs ofta av hunger, behöver närhet eller nån känslighet i magen. Verkar bebisen må bra?

stats