Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Nu är det som bortblåst.

God morgon från stress stugan. 👋🏼

Tur att dessa mornar inte kommer så ofta… Jag sov jättebra- ish på natten och kände mig utvilad när jag vaknade. Igårkväll la barnen sina önskelistor vid eldstaden och denna morgon hade dom fått ett brev tillbaka.

Jag berättar mer strax! Men där tog det lite tid, varav att det blev lite stressigt att fixa det som ska göras varje morgon. Några barn vill ta det lite lugnare på morgonen och är som sengångare som man behöver påminna om den där andra strumpan för 27:e gången i rad. Och det är som om lilla Isabelle märker att alla är lite småstressade och har bråttom för då ska hon vara med och hjälpa till, hänga i benen och gnälla missnöjt.

Men dom kom iväg i tid och en kvart senare kom dom tillbaka. Andres hade glömt sin mobil och dem var tvugna att vända. Phew.

Nu är allt som om ingenting har hänt och morgonens stress är som bortblåst. Hoppas att alla får en fin dag på jobb och skola nu.

Jag plockar bort frukosten och sätter på en maskin tvätt, städar och plockar medans småttisarna leker.

I samarbete med Twistshake har Isabelle fått hem denna click-matta med tallrik så nu är det bara äta-själv som gäller- och jag slipper flygande tallrikar. 🥳 Det här är ett måste för småttisar som ska börja äta själva🙌🏼

Man lägger click-mattan på bordet och skruvar på tallriken på mattan- och det blir omöjligt att få loss tallriken och slänga kors och tvärs.
Isabelle vill inte ens bli matad själv mer. (Men gröt får hon inte äta själv ännu…)

Med min rabattkod mybabydollsBW 55 % på produkter och hela 60% om ni köper i fördiga paket. Ni får också 25% på deras nya matberedare.
Koden är giltig till 26/11 💛

Nu fortsätter jag med att fixa och dona, thank god its friday! Inte bara vilken fredag som helst, utan en black friday och jag hört människor som väntar med all julklapps shopping till just denna dag. Har ni planer på att shoppa loss idag? Kanske fynda något?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats